Butik & bistro på Löttorp - Öland - God mat alla dagar i veckan Gå til indhold

Sommarparadiset på Öland

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Butik & bistro

På Øland elsker vi at spise ude. Derfor har vi et restaurantudbud, som skal passe til alle. Besøg First Camp Bistro for en rygende varm pizza, eller besøg Stekhuset Munken hvor eventyret virkelig begynder. I fuldt middelalder-tema serveres Sveriges længste kødspyd af både riddere og munke, og spyddene hænges i loftet over bordet, en restaurantoplevelse uden lige!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi hjemmelavet mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en hyggelig middag eller hæng ud og hyg dig i vores bistro. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere