Butik & bistro på Löttorp - Öland - God mat alla dagar i veckan Gå til indhold

Sommarparadiset på Öland

Butik & bistro

På Øland elsker vi at spise ude. Derfor har vi et restaurantudbud, som skal passe til alle. Besøg First Camp Bistro for en rygende varm pizza, eller besøg Stekhuset Munken hvor eventyret virkelig begynder. I fuldt middelalder-tema serveres Sveriges længste kødspyd af både riddere og munke, og spyddene hænges i loftet over bordet, en restaurantoplevelse uden lige!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi hjemmelavet mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en hyggelig middag eller hæng ud og hyg dig i vores bistro. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Bistroen åbner igen i 2023, velkommen tilbage!

40% på camping og hytter 🌟

Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter