Autocamper - First Camp Gå til indhold

Paradisøen i Vadehavet

Paradisøen i Vadehavet

Autocamper

Lakolk har et stort antal af græs-campingpladser i et dejligt naturområde og ligger direkte ned til stranden. Pladserne er omkring 60-100 kvadratmeter store, hvor mange af dem er udstyret med en 10-ampere strømtilslutning. Pladsen har tre store sanitære bygninger med bruser, wc og køkken. Der forefindes vaskemaskiner og tørretumbler.

Camping uden strøm

Græsplads på 80-90m2 uden strøm. Egnet til telt, campingvogn og autocamper

Camping med strøm (10A)

Græsplads på 80-90m2 med strøm. Egnet til telt, campingvogn og autocamper.

Plads ved klitterne med strøm (10A)

Græsplads på 80m2 direkte ved klitterne med kort gang til havet. Egnet til telt, campingvogn og op til mellemstore autocampere.

Komfortplads med strøm (10A)

Plads på 100m2 med fast underlag velegnet til store/tunge autocampere. Dertil dejlig græsplads, til havemøbler, afslapning eller leg. Pladserne er udrystet med strøm (10A) og vand direkte ved pladsen.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere