Mødelokale - Duse Udde Camping Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Mødelokale

Har du behov for at leje et mødelokale? På Duse Udde – Säffle er der et hyggeligt og naturnært mødelokale i et fredeligt og smukt miljø. I nærheden ligger desuden restaurant Fyren, hvor frokost og middag kan forbookes om sommeren. I lokalet er der kaffemaskine, hvis I ønsker at brygge kaffe på stedet.

Leje mødelokalet

Præliminær bookingafgift på 100 kr. bliver ikke tilbagebetalt ved afbestilling.

Mødelokale hel dag:

Pris 1.000,-/dag inkl. moms
Lokalet er til disposition mellem kl. 08.00-23.00.

I møblerer selv lokalet og sætter selv møblerne tilbage efter brug. I grovrengør (gør i orden både i lokalet og i kogenichen), samt fjerner eget skrald)

Ønsker du at slippe for at stresse med rengøringen?
Så anbefaler vi, at du booker afrejserengøring for 1.000,- inkl. moms. Det eneste I skal gøre er at fjerne det grove skrald og vaske op, resten klarer vi.

Tilvalg
Opsætning af borde og stole: 300 kr.

Udstyr og kapacitet

I mødelokalet er det en kogeniche og en bardisk til rådighed samt garderobe med toiletter. Kørestolsrampe findes på ydersiden af huset. Parkering findes i nærheden. I lokalet er der loftsmonteret dataprojektor og lærred. Lokalet er godkendt til op til 125 personer og møblerbart (konferencebord/stole) iht. kapacitet, se nedenfor.

Kapacitet:

Bestyrelsesopstilling: 24 pers.
Bio: 70 pers.
Skoleopstilling: 48 pers.
Øer:  48 pers.

Er du interesseret i at leje lokalet eller få flere oplysninger?
Send venligst mail: duseudde@firstcamp.se

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere