Mødelokale - Duse Udde Camping Gå til indhold

Mødelokale

Har du behov for at leje et mødelokale? På Duse Udde – Säffle er der et hyggeligt og naturnært mødelokale i et fredeligt og smukt miljø. I nærheden ligger desuden restaurant Fyren, hvor frokost og middag kan forbookes om sommeren. I lokalet er der kaffemaskine, hvis I ønsker at brygge kaffe på stedet.

Leje mødelokalet

Præliminær bookingafgift på 100 kr. bliver ikke tilbagebetalt ved afbestilling.

Mødelokale hel dag:

Pris 1.000,-/dag inkl. moms
Lokalet er til disposition mellem kl. 08.00-23.00.

I møblerer selv lokalet og sætter selv møblerne tilbage efter brug. I grovrengør (gør i orden både i lokalet og i kogenichen), samt fjerner eget skrald)

Ønsker du at slippe for at stresse med rengøringen?
Så anbefaler vi, at du booker afrejserengøring for 1.000,- inkl. moms. Det eneste I skal gøre er at fjerne det grove skrald og vaske op, resten klarer vi.

Tilvalg
Opsætning af borde og stole: 300 kr.

Udstyr og kapacitet

I mødelokalet er det en kogeniche og en bardisk til rådighed samt garderobe med toiletter. Kørestolsrampe findes på ydersiden af huset. Parkering findes i nærheden. I lokalet er der loftsmonteret dataprojektor og lærred. Lokalet er godkendt til op til 125 personer og møblerbart (konferencebord/stole) iht. kapacitet, se nedenfor.

Kapacitet:

Bestyrelsesopstilling: 24 pers.
Bio: 70 pers.
Skoleopstilling: 48 pers.
Øer:  48 pers.

Er du interesseret i at leje lokalet eller få flere oplysninger?
Send venligst mail: duseudde@firstcamp.se

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter