Gå til indhold

Mine sider

Her kan du logge ind på hjemmesiden for at se f.eks. hvor mange gemte point du har.

First Camp Club

Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som medlem optjener du nemlig point på dine bookinger og får adgang til superfine rabatter og unikke campingtilbud, som ikke-medlemmer går glip af. Og ved du, hvad det bedste er? Det er helt gratis at være medlem, hurra!

Opdag den nye First Camp Club

En stor nyhed er desuden, at vi har lanceret den nye First Camp Club – nu med endnu flere fordele og spændende campingtilbud til vores herlige medlemmer. En af de største nyheder er, at vi nu har to forskellige klubniveauer, som baseres på hvor stor en campingfanatiker du er. Ja, ganske enkelt på baggrund af de point, som du samler sammen gennem dine rejser. Du optjener point på ALLE vores svenske og danske campingpladser– jo flere destinationer du besøger, desto flere point samler du og kan så blive opgraderet til vores guldniveau! Du kan læse mere om klubniveauerne First Camp Member og First Camp Gold længere nede på siden.

Indsamlede point

Men hvad kan du så gøre med dine indsamlede point? Jo, dem kan du anvende som betaling ved kommende bookinger, som din helt egen optjente sparebøsse. som gør næste eventyr billigere! Dine point gemmes desuden i hele tre år, og du kan vælge at bruge dem når som helst. Hvis du desuden samler 500 point sammen i løbet af et år fra januar til december, så vil vi forkæle dig lidt ekstra – du bliver så opgraderet til guldniveau, hvor der venter endnu mere luksus og spændende tilbud. For hvert år du samler 500 point sammen forbliver du et af vores guldmedlemmer, for at putte lidt ekstra guldkant på campinglivet

Så hvad venter du på? Bliv medlem hurtigt og nemt allerede i dag, og begynd at samle point, få adgang til fantastiske deals og skarpe fordele, som forsøder campinglivet! Har du spørgsmål om pointbetingelser eller medlemskabet? Her har vi samlet al den information, som du har brug for!

Du kan nemt se din pointbalance her på “Mine sider” og i First Camp-appen. Appen er tilgængelig til gratis download i både Google Play og App Store og kan downloades i flere lande, men findes kun på svensk og dansk.

Vores unikke klubniveauer

First Camp Member

Som medlem hos os bliver du en del af vores dejlige familie, et såkaldt First Camp Member. Begynd at samle point, få fantastiske campingtilbud, og glæd dig til et ophold med supergode fordele, som at kunne forudbestille morgenbrød og gratis kaffe ved indtjekning, hurra!

First Camp Gold

Som guldmedlem får du nogle gyldne tilbud og unikke fordele. Hvad siger du til at booke din favoritplads helt gratis, eller hvorfor ikke tjekke ud senere? Gør tilværelsen lidt mere behagelig og nyd ekstra luksus før, under og efter campingferien.

Saml og betal med bonuspoint

Som medlem af First Camp Club får du:

  • 5 % af overnatningsprisen tilbage som point, når du foretager en booking. Gælder uanset om du booker overnatning online, pr. telefon eller på stedet i receptionen. Eksempelvis: Booker du camping for 500 kr, får du 25 point.

Du kan bruge dine bonuspoint til følgende:

  • At betale kommende bookinger. Gælder både når du booker online, i appen, over telefonen eller straks i receptionen. Ganske enkelt mere camping til en bedre pris, hurra!

Nemt & praktisk – sådan gør du

Optjen og anvend point via online/appen:

  1. Log ind med dine oplysninger på hjemmesiden eller appen.
  2. Gennemfør bookingen og pointene opdateres på din konto, når du har tjekket ud.
  3. Ved betalingen kan du også vælge at betale bookingen med dine allerede optjente point.

Sådan optjener du og bruger point på bookinger via telefon/i receptionen:

  1. Opgiv dit kundenummer (det ID som du finder under din profil i appen) eller den e-mailadresse, som du bruger til First Camp Club, når du skal gennemføre din booking.
  2. Når du derefter skal betale, kan du vælge at bruge dine allerede optjente point.

.

Vänlig vänta

Henter
First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter