Badeland - First Camp Gå til indhold

Badeland

Vores indendørs badeland har åben til og med den 23. oktober.

Elsker I vandet? Det gør vi også! Derfor har First Camp Råbjerg Mile – Skagen et dejligt badeland. Som den eneste campingplads i Skagensområdet har vi både et indendørs badeland og et udendørs svømmebasin. Derudover er der jo heller ikke langt til naturskønne Vesterhavet eller Kattegat, så et besøg hos os kommer med rige muligheder for at hoppe i vandet med venner og familie og have det sjovt.

I forsæsonen og eftersæsonen, er det pragtfuldt at kunne hoppe i den indendørs pool eller varme spabad, eller måske slå et smut i den hede sauna. Efter en dejlig rask gåtur langs stranden, på milen eller måske en cykeltur til Skagen, er der næsten ikke noget bedre end en forfriskende dukkert i vandet. Er det camping med badeland, I søger, finder I noget af det bedste hos os!

I kan også se den fantastiske solnedgang fra stranden ved Kandestederne eller fra toppen af Råbjerg Mile. Stemningen og farverne er så smukke, at tager man et tæppe og en picnickurv med, får man lyst til aldrig at forlade stedet igen. Uanset om I foretrækker sjov i vandet eller naturskønne oplevelser, vil First Camp Råbjerg Mile – Skagen bringe familien og vennerne tættere sammen gennem dejlige, fælles oplevelser.

Vesterhavet, Kattegat, Råbjerg mile, Skagen badeland – vidunderligt!

Henter kortet...

Henter