First Camp Lakolk Strand-Rømø - First Camp Gå til indhold

Paradisøen i Vadehavet

Paradisøen i Vadehavet

First Camp Lakolk Strand-Rømø

 • First Camp Lakolk Strand på Rømø er en ægte ferie perle i Sønderjylland. Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdensarv. Rømø, som er den største ø på den danske vestkyst, lokker med en af Europas bredeste sandstrande og altid klare, blå hav. For enden af Lakolks butikscenter, helt ned til klitterne ligger vores campingplads og venter på at byde jer velkommen.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Lakolk Strand-Rømø er lukket for sæsonen og åbner igen den 26. marts 2021..

  Reception
  Kontakt receptionen for information om sen indtjekning.

  Butik
  Ved indgangen til campingpladsen er der et supermarked med produkter til daglig brug, aviser og mere.

  I nærområdet
  Næsten alt, hvad du har brug for, finder du i nærheden af campingspladsen. I butikscenter direkte ved siden af campingspladsen finde du restauranter, Iscafé’s og forskellige butikker.

  Praktisk info

  Sandstrande

  Læs mere

  Sæsonplads på First Camp

  Læs mere

  Hytter på Lakolk Strand

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading