Gå til indhold

Paradisøen i Vadehavet

Paradisøen i Vadehavet

First Camp Lakolk Strand-Rømø

First Camp Lakolk Strand på Rømø er en ægte ferie perle i Sønderjylland. Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdensarv. Rømø, som er den største ø på den danske vestkyst, lokker med en af Europas bredeste sandstrande og altid klare, blå hav. For enden af Lakolks butikscenter, helt ned til klitterne ligger vores campingplads og venter på at byde jer velkommen.

Info

Åbningstider
03.04.2020-25.10.2020

Lavsæson
9.00-19.00
Fredag 09.00-22.00

Højsæson
9.00-21.00
Fredag 09.00-22.00

Restaurant
Næsten alt, hvad du har brug for, finder du i nærheden af campingspladsen. I butikscenter direkte ved siden af campingspladsen finde du restauranter, Iscafé’s og forskellige butikker.

Supermarket
Ved indgangen til campingpladsen er der et supermarked med produkter til daglig brug, aviser og mere.

Praktisk info

Sandstrande

Læs mere

Sæsonplads på First Camp

Læs mere

Hytter på Lakolk Strand

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Loading