Seværdigheder - First Camp Gå til indhold

Seværdigheder

I og omkring Gränna – Vättern er der masser at foretage sig; find dine favoritter her:

Opdag den historiske sagaø midt i Vättern.

Ifølge legenden blev Visingsö skabt, da jætten Vist kastede en græstørv ud i søen Vättern for at hans kone skulle have noget at træde på.   Ligesom for tusind år siden, syder tørven også i dag af liv! Her kan du nyde historiske levn, flot natur, kunst og meget andet!

350 m fra campingpladsen

Oplev Gränna fra nye sider

At slentre rundt på brostensbelagte gader blandt maleriske træhuse og indånde duften af pebermynte fra alle polkagriskogerierne i Gränna er fantastisk, men byen har også meget andet at byde på. Stedet er omgivet af smukke naturreservater, som er fulde af liv, og når man går rundt i de dybe og magiske skove, er det ikke svært at forstå, at det var her, John Bauer fandt meget af sin inspiration til sagaer.

Polkagrise i Gränna

Gränna er trods alt polkagrisens hjemby, så tag endelig en slentretur på de fyldte polkagrisgader! Her finder du alle mulige smagskombinationer, som du kan købe med hjem. Hvorfor ikke besøge nogle af kogerierne og se, hvordan polkagrisene bliver lavet? 

Gränna Museum

Hvad kan være bedre end at gå på museum på en kedelig og regnfuld dag? Gränna Museum ligger ca. 1,3 km fra campingpladsen! 

Äppledalen

Oplev Toscana i Småland! Et rigtig hyggeligt turmål, som passer for både voksne og små campister. 

Magiske sejlture

Hvad med en sejltur mellem magiskek skove og storslået natur? Tag hele familien med og nyd et rigtigt sjovt eventyr! 

Tag en tur i luftballon over Gränna

Gränna er en helt fantastisk by på land, men forestil dig så at se det hele fra en luftballon! Tag en tur i luftballon og nyd en helt fortryllende udsigt over hele byen! Et syn du sent glemmer. 

Kolmården

Kolmården dyrepark er et meget populært turmål, både om sommeren og om vinteren. Her kan du se og sige hej til spændende dyr, træde ind i Bamses Verden og hvorfor ikke tage på safari? 

Astrid Lindgrens Värld

Her er et helt sikkert kort for alle børnefamilier. Besøg Astrid Lindgrens verden og kik ind i Pippi Langstrømpes liv. Eller hvorfor ikke hilse på Karlsson på taget? Et besøg, som vi varmt kan anbefale! 

High Chaparal

Et eventyr med fart på i ægte cowboy-stil! High Chaparal er meget populært blandt både børnefamilier og vennegrupper! 

Björkenäs Moped- och motorcykelmuseum

Er du glad for køretøjer og vil gerne lære noget mere? Så er et besøg på Björkenäs Moped- ock motorcykelmuseum et hit! Lær alt om køretøjerne, se smarte modeller og nyd besøget! 

 
 
 

Henter kortet...

Henter