Butik & restaurant - First Camp Ekerum Camping - Välkommen Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Butik & restaurant

Strandkrogen

Skøn nærhed til havet med en magisk udsigt.

Her serveres der temainspirerede aftenbuffeter sammen med en velovervejet a la carte-menu. Ønsker man at spise pizza, så findes det også i strandkroens herlige menu. Nyd solnedgangen efter en magisk dag på campingpladsen og bliv revet med i vores After Beach fra udescenen.

Strandkrogen er kun åben om sommeren.
Bord bookes via: www.ekerums.se

Restaurant og poolbar

Restaurant og Poolbaren ligger nær ved receptionen og poolområdet på Ekerum.

Her tilbydes du mad tilberedt fra grunden med et tilbageblik på den traditionelle bakkefrokost. Her er der også a la carte-menu og tapasretter. Med alt dette sammen med kolde drikke og kold øl skaber vi dit perfekte Poolhæng på vores dejlige campingplads.

Afvigelser kan forekomme. Hold dig opdateret via www.ekerums.se eller via vores facebook: Ekerums Poolbar

Frokosttips

Tag en pause fra badningen og nyd en god frokost hos os. Mellem kl. 12.00-15.00 serverer vi traditionel husmandskost som bakkefrokost.

A la carte

Har du lyst til en lidt mere luksuriøs frokost eller en tidlig middag? Mellem kl. 12.00–19.00 serverer vi også mad fra vores a la carte-menu!

Tapas

Om eftermiddagen serveres der god tapas, perfekte snacks til drikken på en varm sommerdag!

Isbaren

Stort udbud af is i store mængder. Både for de store og de små! Udover vores store isbar så serverer vi også pølser med brød, panini, pandekager, slush, kaffe, the, sodavand og slik. Her kan også købes strandlegetøj.

Velkommen!

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere