Restaurant - First Camp Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Restaurant Ansia

Restaurant Ansia er smukt beliggende ud mod Ume-elven. Gennem de store panoramavinduer kan du nyde den magiske udsigt sammen med den gode mad. Indretningen er stilren i træ med behagelige læderpuder på stolene. Atmosfæren i rummet højnes yderligere af det høje tag og det naturlige lysindfald fra rummets krone. Restaurant Ansia karakter gør det til et populært sted til bryllupper og firmafester.

Restauranten er åben om fredagen fra 11.00-13.00 og 16.00-20.00
Vi tager ikke mod kontanter i restauranten, betaling skal udføres med kort eller via swish.

Reservering af bord: 0950 -10083

Morgenmad

Nyd en dejlig morgen med morgenmadsbuffet på Restaurant Ansia. Ved lavere belægning leverer vi en morgenmadspose til dit opholdssted.

Morgenmad indgår altid for hotellets gæster. Når du bor i hytte eller på campingpladsen, er du meget velkommen til tilføje morgenmad til din reservation. Kontakt os for mere information samt reservation.

Pris:
Børn 0-3 år spiser morgenmad gratis
Børn 4-12 år: 75 kr./morgen
Voksen: 110 kr./morgen

Reservér på 0950-10083
Ved reservation af morgenmad skal fakturanummer/reservationsnummeret meddeles. Meddel også gerne i god tid, om du har behov for specialkost.

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere