Restaurant - First Camp Gå til indhold

Restaurant Ansia

Restaurant Ansia er smukt beliggende ud mod Ume-elven. Gennem de store panoramavinduer kan du nyde den magiske udsigt sammen med den gode mad. Indretningen er stilren i træ med behagelige læderpuder på stolene. Atmosfæren i rummet højnes yderligere af det høje tag og det naturlige lysindfald fra rummets krone. Restaurant Ansia karakter gør det til et populært sted til bryllupper og firmafester.

Vi tager ikke mod kontanter i restauranten, betaling skal udføres med kort eller via swish.

Middag i restauranten

Indtil sommersæsonens start er vi kun åbne for forudbestilte grupper og konferencegæster
Der er ikke længe til sommersæsonen starter, og vi glæder os til at byde alle gæster velkommen til Restaurant Ansia, så I kan nyde god mad og underholdning!

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter