Gå til indhold

Om First Camp

First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte og glade for at vores gæster har valgt at bruge deres værdifulde fri- og ferietid hos os. Som Skandinaviens førende campingkæde har vi både viden og finansielle ressourcer til at udvikle og vedligeholde de fineste pladser på de skønneste steder.

I dag har First Camp over 55 destinationer, fra Frigård – Flensborg Fjord i syd til svenske Björknäs – Boden i nord. Vi tilbyder tusinder af campingenheder, hytter og masser af glæde. Vort hjerte banker for dig, der elsker at bo i hytte, campingvogn, autocamper eller telt. Vi deler din kærlighed til vores vidunderlige natur og sætter pris på det fællesskab, der findes blandt os, der camperer.

Omtanke er en drivende kraft hos vores 700 medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre campinglivet nemmere og oplevelserne større. Et eksempel er en børneklub, der tilbyder alle små campister spændende aktiviteter og sjov i højsæsonen på flere af vores destinationer.

Hos First Camp er alle velkomne – unge, gamle, familier, idrætshold, fjernarbejdere. Vi har lavet tilbud til alle, som har indset de store fordele ved camping.

Alle First Camp-destinationer drives med hjælp fra vores supportkontorer, hvor vi har samlet en række vigtige funktioner. Det betyder vi har specialister siddende klar til at hjælpe pladserne, så personalet på destinationerne kan bruge deres energi og opmærksomhed på vores vigtigste aktiv – gæsterne.

First Camp Club

First Camp Club Hvis du elsker camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere