Gå til indhold

Om First Camp

First Camp er Skandinaviens førende kæde inden for camping, fordi vores gæster har valgt at bruge deres værdifulde tid hos os. Mere end 2,5 millioner gæsteovernatninger hvert år taler sit tydelige sprog. Som Skandinaviens førende campingkæde har vi både viden og finansielle ressourcer til at udvikle og vedligeholde de fineste anlæg på de skønneste steder.

I dag findes First Camp på over 40 destinationer, fra Lakolk Strand på Rømø i syd til svenske Luleå med sit eventyrbad i nord. Vi tilbyder tusinder af campingenheder, hytter og masser af glæde. Vort hjerte banker for dig, der elsker at bo i hytte, campingvogn, autocamper eller telt. Vi deler din kærlighed til vores vidunderlige natur og sætter pris på det fællesskab, der findes blandt os, der camperer.

Omtanke er en drivende kraft hos vores 600 medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre campinglivet nemmere og oplevelserne større. Et eksempel er børneklub, der tilbyder alle små campister spændende aktiviteter, bus og sjov i højsæsonen på flere af vores destinationer. Et andet er First Camp Club – medlemskabet hvor du får point for alle dine bookninger (i Sverige) og indkøb på anlæggene. Point som du senere nemt kan købe ind for – og det hele praktisk samlet i en app på din mobil. Men det er også de dér små ting, som f.eks. et smil ved check-in, hjælp med at pumpe et cykeldæk eller de dér tips, som betyder, at den første segway-tur forløber som en leg.

Hos First Camp er alle velkomne – unge, gamle, familier, idrætshold, fjernarbejdere. Vi har lavet tilbud til alle, som har indset de store fordele ved camping.

Alle First Camp-anlæg drives med hjælp fra to supportkontorer, en i Stockholm og en i Göteborg. At kæden styres fra disse supportkontorer med specialister betyder, at personalet på anlæggene kan bruge deres energi og opmærksomhed på vores vigtigste aktiv – gæsterne.

 

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I andre rejsebrancher, såsom fly og jernbane, kan du vælge mellem...

Læs mere

Arbejd hos os

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 40 destinationer. Vi er nået hertil ved...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens førende kæde inden for camping, fordi vores gæster har...

Læs mere

Bæredygtighedsarbejde

Når du vælger at booke en overnatning hos First Camp, så foretager du også et bæredygtigt valg....

Læs mere

Information om Covid-19

Information om Covid-19 Hos First Camp følger vi løbende udviklingen omkring Covid-19...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Laddar karta...

Loading

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Sveriges skønneste strande

Læs mere

Husbilsplatser och ställplatser i Sverige

Læs mere