Gå til indhold

Om First Camp

First Camp er Sveriges førende kæde inden for camping, fordi vores gæster har valgt at bruge deres værdifulde tid hos os. Mere end 1 million gæsteovernatninger hvert år taler sit tydelige sprog. Som landets førende campingkæde har vi både viden og finansielle ressourcer til at udvikle og vedligeholde de fineste anlæg på de skønneste steder.

I dag findes First Camp på 15 destinationer, fra Lakolk Strand på Rømø i syd til svenske Luleå med sit eventyrbad i nord. Vi tilbyder 5.500 campingenheder, 850 hytter og masser af glæde. Vort hjerte banker for dig, der elsker at bo i hytte, campingvogn, autocamper eller telt. Vi deler din kærlighed til vores vidunderlige natur og sætter pris på det fællesskab, der findes blandt os, der camperer.

  • 15 destinationer
  • 5.500 campingenheder
  • 850 hytter
  • 400 medarbejdere

Omtanke er en drivende kraft hos vores 400 medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre campinglivet nemmere og oplevelserne større. Et eksempel er Blïx Barnklubb, som i højsæsonen indbyder alle unge campister til spændende aktiviteter, leg og sjov syv dage om ugen. Et andet er First Club – medlemskabet hvor du får point for alle dine bookninger og indkøb på anlæggene. Point som du senere nemt kan købe ind for – og det hele praktisk samlet i en app på din mobil. Men det er også de dér små ting, som f.eks. et smil ved check-in, hjælp med at pumpe et cykeldæk eller de dér tips, som betyder, at den første segway-tur forløber som en leg.

Hos First Camp er alle velkomne – unge, gamle, familier, idrætshold, fjernarbejdere. Vi har lavet tilbud til alle, som har indset de store fordele ved camping.

Alle First Camp-anlæg drives af First Camp Sverige AB med hovedkontor på Gårdatorget 2 i Göteborg. At kæden styres fra et hovedkontor med specialister betyder, at personalet på anlæggene kan bruge deres energi og opmærksomhed på vores vigtigste aktiv – gæsterne.

First Camp er også del af en alliance med Regenbogen og Topcamp. Det betyder, at vi kan tilbyde vores gæster ikke mindre end 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland.

 

Campingturbilletten

Oplev mer, betal mindre! Med campingturbilletten kan du benytte dig af friheden til selv at vælge...

Læs mere

Sæsonplads

Du ved allerede at vi tilbyder sæsonpladser til din campingvogn hos os. Enten en hel sæson. Eller...

Læs mere

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Læs mere

Underhållning

I sommar bjuds du på fantastisk underhållning varje kväll måndag-lördag under högsäsongen och...

Læs mere

Midsommarfirande på campingen

Vad sägs om att spendera midsommar på en camping i år? Hos oss på First Camp hittar du...

Læs mere

Laddar karta...

Loading