Gå til indhold

Om First Camp

First Camp er Skandinaviens førende kæde inden for camping, fordi vores gæster har valgt at bruge deres værdifulde tid hos os. Mere end 2,5 millioner gæsteovernatninger hvert år taler sit tydelige sprog. Som Skandinaviens førende campingkæde har vi både viden og finansielle ressourcer til at udvikle og vedligeholde de fineste anlæg på de skønneste steder.

I dag findes First Camp på over 40 destinationer, fra Lakolk Strand på Rømø i syd til svenske Luleå med sit eventyrbad i nord. Vi tilbyder tusinder af campingenheder, hytter og masser af glæde. Vort hjerte banker for dig, der elsker at bo i hytte, campingvogn, autocamper eller telt. Vi deler din kærlighed til vores vidunderlige natur og sætter pris på det fællesskab, der findes blandt os, der camperer.

Omtanke er en drivende kraft hos vores 600 medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre campinglivet nemmere og oplevelserne større. Et eksempel er børneklub, der tilbyder alle små campister spændende aktiviteter, bus og sjov i højsæsonen på flere af vores destinationer. Et andet er First Camp Club – medlemskabet hvor du får point for alle dine bookninger (i Sverige) og indkøb på anlæggene. Point som du senere nemt kan købe ind for – og det hele praktisk samlet i en app på din mobil. Men det er også de dér små ting, som f.eks. et smil ved check-in, hjælp med at pumpe et cykeldæk eller de dér tips, som betyder, at den første segway-tur forløber som en leg.

Hos First Camp er alle velkomne – unge, gamle, familier, idrætshold, fjernarbejdere. Vi har lavet tilbud til alle, som har indset de store fordele ved camping.

Alle First Camp-anlæg drives med hjælp fra to supportkontorer, en i Stockholm og en i Göteborg. At kæden styres fra disse supportkontorer med specialister betyder, at personalet på anlæggene kan bruge deres energi og opmærksomhed på vores vigtigste aktiv – gæsterne.

 

Sæsonplads

Njut endnu mere af First Camp! Du ved allerede at vi tilbyder sæsonpladser til din campingvogn hos...

Læs mere

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från...

Læs mere

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska First Camp Club. Det är vår egen...

Læs mere

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Læs mere

Underhållning

Underhållning på First Camp I sommar bjuds du på fantastisk underhållning hela fyra dagar i...

Læs mere

Träning på campingen

Träna på campingen i sommar! Under sommaren under vecka 27–32 finns alla möjligheter att...

Læs mere

Barnklubb

Barnklubb på First Camp För våra minsta och absolut viktigaste gäster har vi fyllt hela...

Læs mere

Nordic Camping är nu en del av First Camp

Nordic Camping blir First Camp Skandinaviens största campingkedja Nu kan du som campare hitta...

Læs mere

Laddar karta...

Loading