Gå til indhold

Pointbetingelser og FAQ

Som medlem i First Camp Club samler du point gennem dine bookinger, som du senere kan anvende til at betale kommende bestillinger med. Perfekt til dig som gerne vil opdage mere af det herlige campingliv og booke et nyt eventyr til en bedre pris, hurra! Nedenfor kan du læse mere om vores pointbetingelser, og hvordan du nemt kan registrere dine point bagefter. Længst nede på siden finder du også spørgsmål og svar, som handler om First Camp Club.

Pointbetingelser

 • Pointene gælder i tre år. Fx de point, som du optjener i løbet af 2022, gemmes til og med årsskiftet 31. december 2024.
 • Du samler point på alle svenske og danske destinationer, pointene udregnes på samme måde uanset den lokale valuta SEK/DKK du betaler i
 • Du samler point på al overnatning til almindelig pris, både hytter, campingbookinger, hoteller og glamping
 • Du kan betale nye bookinger med dine indsamlede point. Gælder på alle svenske og danske destinationer
 • Automatisk opgradering til niveauet First Camp Gold hvert år du samlet 500 point sammen i løbet af et år fra januar til december. Du forbliver First Camp Gold-medlem til og med pågældende års udgang. Hvis du f.eks. har samlet 500 point i juli 2022, forbliver du guldmedlem til og med årsskiftet 31. december 2023.
 • Kun bookinger direkte hos First Camp er pointgivende.
 • Pointene tildeles efter at du har tjekket ud fra dit ophold
 • Kun bookinger direkte hos First Camp er pointbaserede.
 • Point tildeles ikke på priser med rabat, eksempelvis måneds- og sæsonpriser eller firmabookinger. I tilfælde af ombooking og/eller afbooking føres der kun gyldige point tilbage til din First Camp Club konto (udløbede point kan ikke genbruges) og de beholder deres oprindelige udløbsdato. Gælder kun bookinger med Flex.
 • Point tildeles ikke på rabattilbud/kampagner eller rabatkoder
 • Der gives ikke point for reservationer, hvor udtjekning fandt sted før aktivt medlemskab (registreret og bekræftet) i First Camp Club
 • Bookinger (logi) som betales med point eller delbetales med point, er ikke pointgivende


Som medlem af First Camp Club godkender du, at vi sender unikke materialer med tilbud og rabatter til dig. Her finder du vores brugerbetingelsermedlemsbetingelser samt privatlivspolitik, hvor vi beskriver, hvordan vi indsamler dine oplysninger samt hvordan disse håndteres for at du skal få en så god oplevelse som muligt.

Registrer bonuspoints efterfølgende

Fik du ingen bonuspoints efter dit seneste campingophold? Vi hjælper dig gerne med at efterregistrere bonuspoint for ophold op til seks måneder tilbage i tiden – du skal have været medlem i denne periode.

Support og klubspørgsmål

Har du spørgsmål angående dit medlemskab og First Camp Club? Så kontakt os gerne på First Camp. Send en mail til vores supportmail firstclub@firstcamp.se så hjælper vi dig.

Spørgsmål og svar

Man kan blive medlem på tre måder. Enten via websiden First Camp Club, i forbindelse med booking eller via vores app. Appen finder du i App Store eller Google Play.

 

First Camp Club har to forskellige klubniveauer, som er baseret på de point, som du har samlet sammen i løbet af et år. Vores første niveau hedder First Camp Member, og det er det niveau, som du havner på straks, når du vælger at blive medlem af First Camp Club. Det andet klubniveau er First Camp Gold, og for at nå op til det, skal du samle 500 point om året. Som guldmedlem får du adgang til det rene guld i form af rabatter, fordele og campingtilbud.

 

For at blive guldmedlem skal du samle 500 point på et år. Når du har gjort det, bliver du automatisk opgraderet til First Camp Gold og kan så få glæde af endnu større fordele, som gør campinglivet både nemmere og sjovere. For hvert år du samler 500 point sammen forbliver du et af vores guldmedlemmer, for at putte lidt ekstra guldkant på campinglivet!

Som klubmedlem får du rabatter og tilbud i form af e-mail, sms eller via andre elektroniske medier. Her finder du vores brugerbetingelsermedlemsbetingelser samt privatlivspolitik.

Du kan nemt se pointsaldo, bookinger og betalinger på Mine sider.

 

Hent den seneste opdatering af appen i App Store eller Google Play. I den seneste opdatering logger du ind under fanen ”Min profil”.

Prøv først at oprette en ny adgangskode ved at trykke på ”glemt adgangskode”, enten i appen eller på ”mine sider” på hjemmesiden. Hvis det ikke virker, så kontakt supporten på firstclub@firstcamp.se eller 0771-101 200.

Du kan bruge dine point som betaling, når du ska foretage kommende bookinger, hvilket betyder endnu mere camping til en endnu bedre pris – hurra! Perfekt til dig som vil udforske nye eventyr, men også til dig der vil besøge din favoritdestination så ofte som muligt.

 

Hent den seneste opdatering af appen i App Store eller Google Play. Log ind med din brugerkonto og se under fanen ”Min profil”. Du kan også se dine point, hvis du logger ind under ”Mine sider” på hjemmesiden. Hvis du ikke finder nogen point, kontakt supporten, så hjælper vi dig.

Uanset om du tilhører klubniveauet First Camp Member eller First Camp Gold får du altid 5 % af overnatningsprisen tilbage som point for hver bookning, som du foretager. Pointene kan du bruge senere til at betale nye bookinger med. Når du vælger at blive medlem, bliver du straks First Camp Member og kan få adgang til rigtigt gode campingdeals og tilbud. Når du har samlet 500 point på et år, bliver du derimod opgraderet til First Camp Gold og får adgang til endnu flere skarpe tilbud. Som en rigtig guldgrube for campingfanatikere!

Dine optjente point gemmes i tre år. De point, som du fx optjener i løbet af 2022 vil stadig findes frem til og med årsskiftet 2024 og så videre.

Pointene får du altid efter at du har tjekket ud fra dit ophold hos os. Hvis der har været problemer, kan du altid registrere dine point i bagefter. Læs her for at få mere info og for at komme til formularen.

Dit brugernavn er den e-mailadresse, som du har tilmeldt. Hvis det ikke virker, er du velkommen til at kontakte supporten, så hjælper vi dig.

For at få adgang til klubrabatterne skal du bestille din mad eller drikke via telefonen. Ved de enkelte borde i bistroen er der en QR-kode, som du skal scanne, så kommer du automatisk til en side, hvor du kan se menuen, foretage en bestilling og betale. For at få adgang til dine unikke klubrabatter skal du først logge ind med dit First Camp Club login, derefter kan du bestille direkte via telefonen. Du kan også bestille fra din hytte eller campingvogn/autocamper ved at scanne den QR-kode, som du fik i forbindelse med indtjekningen.

First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter