Boende i Malmö - eurovision
Malmö

Eurovision Song Contest Malmø 2024 🎉

 

 

Book overnatning i Malmø til Eurovision 2024
Er du klar til glitter, glamour og uforglemmelige øjeblikke? Eurovision Song Contest 2024 er lige om hjørnet, og Malmø summer af forventning til denne spektakulære folkefest! Efter Loreens sejr står det nu klart, at Eurovision Song Contest 2024 finder sted i Malmö Arena lørdag den 11. maj.

 

Bo på First Camp Sibbarp – Malmø
Hos os får du det ultimative ophold til Eurovision! Når du bestiller overnatning i perioden, gælder følgende reservationsbegrænsninger:

 

– Minimum 2 nætter for både camping og hytte, mellem 8. og 12. maj.

Bo i hjertet af festlighedernes centrum

Velkommen til First Camp Sibbarp - Malmø, her bor du kun 10 - 15 minutter fra Malmø Arena, som du nemt kan komme til på cykel, i bil eller med offentlig transport. Hos First Camp Sibbarp tilbyder vi en unik kombination af overnatning tæt på naturen og adgang til festlighederne i kort afstand fra campingpladsen. Her kan du vælge, om du vil bo komfortabelt i fuldt udstyrede hytter med separate soveværelser, køkken og badeværelse, eller overnatte i enklere hytter med fælles badeværelse i veludstyrede servicehuse. Der er selvfølgelig også masser af campingpladser til dem, der kommer med autocamper, campingvogn eller telt.

Programmet

Allerede om mandagen begynder prøverne og der tilbydes ved 9 forskellige lejligheder.

Semifinale 1

Prøve 1 - Mandag 6. maj
Prøve 2 - Tirsdag 7. maj
Semifinale 1 live - Tirsdag 7. maj

Semifinale 2

Prøve 1 - Onsdag 8. maj
Prøve 2 - Torsdag 9. maj
Semifinale 2 live - Torsdag 9. maj

Finalen 🌟

Prøve 1 - Fredag 10. maj
Prøve 2 - Lørdag 11. maj
Finale live - Lørdag 11. maj