Badeland

Vores indendørs badeland har åben alle dage kl 9 – 20 fra påske til og med uge 42. Adgang til indendørs badeland + undedørs pool er gratis for alle overnattende gæster.

 

Elsker I vandet? Det gør vi også! Derfor har First Camp Råbjerg Mile – Skagen et dejligt badeland. Som den eneste campingplads i Skagensområdet har vi både et indendørs badeland og et udendørs svømmebasin. Derudover er der jo heller ikke langt til naturskønne Vesterhavet eller Kattegat, så et besøg hos os kommer med rige muligheder for at hoppe i vandet med venner og familie og have det sjovt.

 

I forsæsonen og eftersæsonen, er det pragtfuldt at kunne hoppe i den indendørs pool eller varme spabad, eller måske slå et smut i den hede sauna. Efter en dejlig rask gåtur langs stranden, på milen eller måske en cykeltur til Skagen, er der næsten ikke noget bedre end en forfriskende dukkert i vandet. Er det camping med badeland, I søger, finder I noget af det bedste hos os!

I kan også se den fantastiske solnedgang fra stranden ved Kandestederne eller fra toppen af Råbjerg Mile. Stemningen og farverne er så smukke, at tager man et tæppe og en picnickurv med, får man lyst til aldrig at forlade stedet igen. Uanset om I foretrækker sjov i vandet eller naturskønne oplevelser, vil First Camp Råbjerg Mile – Skagen bringe familien og vennerne tættere sammen gennem dejlige, fælles oplevelser. Vesterhavet, Kattegat, Råbjerg mile, Skagen badeland – vidunderligt!

Pool

På First Camp Råbjerg Mile – Skagen er vi stolte over at have en lækker udendørs pool, der indbyder til sjov, leg og afslapning. Hvad med at prøve en tur i vores sjove rutschebane, der giver et dejligt sus i maven? Leg, pjask og spil bold i vandet – uanset om du er barn eller voksen. Lad børnene brænde energi af og find dit indre legebarn frem og deltag i løjerne!

Camping med pool for de mindste

Vi har selvfølgelig også en afdeling for de mindste, hvis vandpjaskeriet bliver for voldsomt. Lad de små blive fortrolige med vand. De vil helt sikkert hygge sig i området for de mindste børn, hvor vandleg bliver holdt på et niveau, der er trygt og sjovt for dem. Når alle børnene er godt i gang med vandsjov, så smid dig i en af vores skønne solsenge. Slæng benene op, nyd en god bog og lyden af børn, der hygger sig.

På en varm sommerdag kan intet slå vores skønne udendørs pool – hvad end du er barn eller voksen.