Trekantens kajakskole

At komme ud og opleve Danmarks flotte natur fra en havkajak er blevet rigtig populær. Det har vi også bemærket her på First Camp Bøjden Strand. Flere campister har deres havkajak med, når de besøger vores campingplads, som jo ligger ned til Helnæs Bugten. Bogstaveligt talt kan man næsten står direkte ud af sin campingvogn og hoppe lige ned i kajakken.

Sikkerheden ligger os meget på sinde, derfor har vi valgt at samarbejde med en professionel udbyder af havkajakkurser Trekantens Kajakskole –www.trekantenskajakskole.dk , som afholder kurser i havkajak fra campingpladsen. Alle kan lære at ro havkajak uanset om man er 15 eller 70 år, siger Bent K. Thomsen fra Trekantens Kajakskole.

De fleste kurser starter i det store indendørs badeland, hvor man lærer at komme rigtig op i kajakken efter en kæntring. De næste 2 dage vil vi ro med udgangspunkt fra campingpladsen. Vi vil fokusere på, at kursisten får en sikker og skadesforebyggende rostil. Der undervises efter den fælleseuropæiske kajakstandard EPP Euro Padle Pass. Efter disse 3 dage, vil du være i stand til at ro kystnært i havkajak. Havkajakurserne vil være helt ideelle til familier med store teenagerbørn. Her vil hele familien kunne få en unik fælles oplevelse. Kursister fra lokalområdet er naturligvis også velkommen på kurserne.
Vil du vide mere om hvordan du kommer i gang med at ro havkajak, kan du klikke ind på www.trekantenskajakskole.dk Du kan også sende en mail til bent@trekantenskajakskole.dk. Er I en gruppe på 5 – 6 personer, kan I også få et privat kursus på First Camp Bøjden Strand.

 

fredag 26. april – søndag 28. april, 2024
fredag 21. juni – søndag 23. juni, 2024
fredag 12. juli – søndag 14. juli, 2024
fredag 26. juli – søndag 28. juli, 2024
fredag 9. august – søndag 11. august, 2024