Kiosk & restaurant - First Camp Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Kiosk & restaurant

Servicebutik

Her findes et mindre udvalg af dagligvarer, såsom brød, mælkeprodukter, charcuteri, drikkevarer, snacks og is, aviser, hygiejneartikler samt en del andre praktiske varer. Butikken finder du i samme lokale som vores reception. I perioden 12. august – 21. juni har butikken et begrænset udvalg.

Servering

Vi har en mindre servering med salg af enklere fast food, såsom pølser med brød eller mos, toast, pandekager, kaffe og kager mm.

Campingtilbehør

Vi forhandler produkter fra Campinggrossisten. Her finder du et udvalgt sortiment af kemikalier og andre produkter, som der kan blive brug for på campingturen.

Massarbäck

Massarbäck er campingpladsens nabo og ligger lige bagved vores hytteby. I deres gårdbutik finder du lokalproducerede grønsager, udvalget varierer efter årstiden. Mere information om Massabäck finder du på deres Facebookside.

Café med mere på Viborgs holme!

Hyggelig sommercafé med produkter fra nærområdet og en afstressende ro. På Viborgs holme serveres kaffe og mad med følelse og omtanke for både dig som gæst og vores omverden.

Den hyggelige have-café på Viborgs holme, inde i Enåbadet – Rättvik, er som en grøn oase. Her er ingen biler, kun frodig vegetation og en dejlig ro. På øen findes der 10 smukke træbygninger fra 1600-1800-tallet. Der er siddepladser både ude på tunet og inde i storstuen samt i nogle af de gamle bygninger. En hængekøje tilbyder en rolig stund for den, som vil hvile og på brokvisten er der bøger og tegneserier, som man kan låne eller bytte.

På Viborgs holme er der noget for enhver smag: lækkerier, fyldt chokolade, kardemomme- og kanelboller, Rättvik-is og dagens tærte. Til den sultne er der solidt smørrebrød og tuttul (tyndbrødsrulle). Den tørstige kan nyde økologisk kaffe og te, sodavand fra Mora Bryggeri, æblemost fra Mora mosteri samt saft og lemonade.

På øen findes også en sjov oplevelsesti i den lille skov til alle med barnesindet i behold. Der er havespil til låns, stylter at prøve, og bagved et af husene er der en badeplads med en trappe ned til vandet, hvor man også kan lægge til med båd.

Caféen er åben i højsæsonen juni – august. 

Børn og hunde er særligt velkomne!

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere