Vinteraktiviteter - First Camp Gå til indhold

Vinteraktiviteter

På Enåbadet – Rättvik har I chancen for at opleve vinteren, når den er bedst. Uanset om du ønsker en dag på slalombakken, en tur i skisporet eller bare en kop kaffe til solnedgangen, så har vi overnatningsmuligheder og aktiviteter til dig. Fra destinationen er I i nærheden af både skibakke, langrendsspor, skøjte-is og en varm og dejlig svømmehal.

Langtursskøjter

Når isen lægger sig, kan I nyde fantastisk skøjteløb på smukke Siljan. I løbet af året ryddes der baner på ca 6-7 km. Via Stiftgården er der mulighed for at leje både langtursskøjter, hjelm, isdubber og stave.

Langrendsski

På langrendsområdet findes en lang tradition for at forskellige landshold holder deres træningslejre i Rättvik.

I kommunen findes sporområder med tilhørende sporcentraler. Her findes lysspor, dagsspor, kunstsnespor og længdespor. Kunstsne-sporet ved Jarlstugan er præpareret til både klassisk og fri teknik.

Alpint

Med storslået udsigt over Siljan og med praktisk nærhed til Rättvik, finder I Rättviksbacken med gode muligheder for alpinski. Ca. 10 minutter med bil fra campingpladsen.

Snesko

I Rättvik, på skråningerne ved Siljan, har Trapperservice anlagt snesko-stier i vildmarken og blandt sæterhytter, et stenkast fra hoteller, pensionater og hyttebyer.

Ved arbejdet med Siljan Snowshoe Race er der etableret meget fine snesko-stier i det skønneste naturmiljø på Lerdalsberget! Ved overgangen mellem vinter og forår venter hver bakke, lund og mose. Gå med snesko på skæret, gå på opdagelse med solens varmende stråler mod kind og krop!

Henter kortet...

Henter