Praktisk info - First Camp Gå til indhold

Praktisk info

Safe to visit
Vi ønsker, at du som gæst skal føle dig tryg og godt behandlet, når du bor hos os. På First Camp følger vi myndighedernes og brancheorganisationens Visitas retningslinjer for at du skal kunne campere trygt hos os. Læs mere om vores foranstaltninger her.

Aktiviteter
Se vores aktivitetsprogram her, eller i vores reception.

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør det. På vores affaldsstationer sorterer vi plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledning findes ved hver station.

Bomme
I højsæsonen får du som gæst en kode til bommene i sammenhæng med indtjekning. Om natten fra kl. 23:00-07:00 er bommene låst. I vintersæsonen er der ingen bomme.

Busforbindelser
Nærmeste busholdeplads ligger lige udenfor receptionen. Se bustider her. 

Cykling
Husk på at tage det roligt og vis hensyn, når du cykler på området.

Grill
Der må kun grilles i grill. Åben ild på stedet er ikke tilladt. Grillkul skal tømmes i specielle beholdere ved affaldsstationen.

Hjertestartere
Hjertestartere findes i receptionen og restauranten.

Husdyr
Hunde er velkommen på vores campingpladser, men de skal være i snor, og må ikke opholde sig på vores fælles servicesteder. Luftning skal ske uden for campingområdet. Husk at medbringe hundeposer.

Indtjekning
Du kan tjekke ind fra kl. 13.00 for camping, og kl. 15.00 for hytter på ankomstdagen. Kontakt venligst receptionen i forvejen, hvis du planlægger at ankomme efter ordinære åbningstider.

Klager/synspunkter
Hos First Camp tager vi gerne imod dine synspunkter, så vi kan blive endnu bedre. Husk på at informere receptionen så snart et eventuelt problem opstår, så vi kan afhjælpe det.

Kontantfri
Vi er en fuldstændig kontantfri destination. Vi accepterer naturligvis alle almindelige betalings- og kreditkort.

Toilettømning
Toilettømning er mulig ved miljøstation 1 og ved alle servicehuse. I vintersæsonen er toilettømning kun mulig ved servicehus 2.

Legepladser
Leg og hav det sjovt på de 5 legepladserne, men tænk på, at der skal være stille på området mellem kl. 00:00-07:00.

Motortrafik
Der opholder sig mange mennesker på området. Husk på at hastigheden er 10km/t.

Orden
Der skal være roligt og ordentligt hele døgnet. Der skal være stille mellem kl. 00:00-07:00.

Parkering
Personbiler skal parkeres på campingpladsen eller uden for hytten. Ved flere køretøjer skal disse parkeres på anvist plads.

Servicehuse
Servicehusene er til dig, som bor på campingplads eller i en enkel hytte. Servicehus 2 er midlertidigt lukket for rengøring kl 06.00-08.00. Servicehuse 1 er lukket for rengøring mellem kl 08.00 og 10.00. Resten af ​​dagen er servicehusene åbne

Servicekort
Ved indtjekning får du et adgangskort/servicekort. Kortene kan oplades med penge, og anvendes til f.eks. vaskemaskiner (brusebad er gratis). Mistet kort debiteres med 100 kr.

Hytterengøring
Der er rengøringsudstyr i alle hytter. Du kan også købe slutrengøring, kontakt receptionen.

Sikkerhed
Brand/nødsituation: red først, alarmér på telefon 112, sluk branden. Brandslukkere er placeret flere steder, se kort.

Opstilling
Alle vogne skal bakkes ind på campingpladsen, vi kontrollerer dagligt at dette følges.

Udtjekning
Udtjekning for hytter, hotelværelser og suiter skal ske senest kl. 11.00. Boende på campingpladsen skal tjekke ud senest kl. 12.00. Hvis du ønsker at tjekke ud, inden receptionen har åbent, beder vi dig om at kontakte receptionen dagen inden afrejsen.

Wi-fi
Der er adgang til wi-fi på begrænsede dele af området.

Aldersgrænse
First Camp er en familiecamping, og alle gæster skal være fyldt 18 år eller ledsaget af en voksen. I uge 30 skal man være fyldt 25 år for at kunne reservere hos os.

Åbningstider
Se lokalt opslag ved receptionen, firstcamp.se eller vores app.

 

Aktiviteter - på First Camp

Henter kortet...

Henter