Book glamping på First Camp Råbjerg Mile – Skagen

Glamping kombinerer det bedste fra to verdener. At bo i et glampingtelt er som en kombination af traditionel camping og at overnatte i en hytte. En ekstraordinær teltoplevelse med komfortable senge og en privat terrasse. Når du overnatter i glampingteltene på First Camp Råbjerg Mile – Skagen, befinder du dig midt i naturen, har en uovertruffen beliggenhed nær naturskønne Råbjerg Mile, og det bedste af det hele er, at du ikke selv skal bøvle med at slå teltet op.

 

Det eneste du skal have med dig er dig selv, dine nærmeste og tøj til turen. Alt andet er på plads. Glamping er ferieformen for dig, der elsker natur, camping og friluftsliv. Men også for dig, der godt kan lide lidt ekstra komfort. Velkommen til vores flotte og moderne glampingtelte på nordspidsen af Danmark, ved Råbjerg Mile. Perfekt til parret, familien eller vennegruppen. Destinationen byder også på overnatning i dejlige hytter, campingpladser og teltpladser til eget telt.

 

Skiftedage for hytter på First Camp Råbjerg Mile
Glamping-telt: Lørdag – Lørdag

 

Pool/Badeland

 

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.