Aktivitet fiske

For den aktive feriegæst

Har du lyst til en runde golf? Så er du kommet til det rigtige sted. Der er fire fine golfbaner i nærheden af ​​campingpladsen her ved First Camp Lakolk Strand: Besøg Toftlund, Arrild, Tønder eller Rømø Golf Links.

Golf

Vild med golf? Så er du lige her. Nær campingpladsen er der fire attraktive golfbaner – Toftlund, Arrild, Tønder og Rømø.

Hjemmeside

Rømø Golf Klub

Toftlund Golfclub

Arrild Golf Club

Tønder Golf Klub


Ridning

En ridetur langs de lange sandstrande på Rømø er en oplevelse, du garanteret vil huske. Du kan ride alene eller ride i en gruppe. På Rømø eller omkring Tønder er der også mulighed for en tur i hestevogn, hvis du ønsker at beundre landskabet i kontemplative tempo.

Hjemmeside

Sigurd-thomsen

Romo-ponnyfarm


Rømø Fiskesø

Her kan du fiske efter ørred, ål og karper. Fisketegn kan købes ved søen, i Kommandørgårdens café og Rømø turistkontor. Fiskeudstyr kan lejes ved søen.


Aktivitet fiske

Sportfiskeri

På den sydvestlige spids af Rømø er der mange fiskerige farvande med vand af god kvalitet. For lystfiskere er området meget populært, fordi du sjældent kommer tomhændet hjem. Der er ørreder, karper og ål. Fiskekort kan købes ved søen, i caféen Kommandørgården og Turistinformation Rømø. Fiskeudstyr kan lejes på søen.