alt
alt
alt
Gränna - Vättern

UDSOLGT! Autocamperpasset er udsolgt for denne gang!

KUN 1.000 PAS TILGÆNGELIGE

Camp ubegrænset for 165 kr. pr. nat med Autocamperpasset 🚐

Nu introducerer vi Autocamperpasset! For en engangsbetaling på 199 kr. åbner du døren til en verden af campingeventyr. Du får adgang til næsten 70 campingpladser til en fast og fordelagtig pris på 165 kr. pr. nat. Med Autocamperpasset ved du altid, hvad natten vil koste, hvilket gør din rejseplanlægning mere gnidningsfri og din campingoplevelse endnu dejligere. Ingen overraskelser, bare enkel og bekymringsfri camping. Velkommen til en ny og enklere måde at nyde livet på vejen!

Autocamperpasset er udsolgt!

De af jer, der allerede har sendt en e-mail indtil torsdag morgen, vil modtage feedback inden for et par dage med en reservationsbekræftelse og betalingslink.

Sådan booker du dine nætter:

Når du har købt Autocamperpasset, og det er tid til at booke næste ferie, ringer eller mailer du til os, så foretager vi din reservation. Det er også muligt at booke nætter med Autocamperpasset direkte på vores destinationer.

Nåede du det ikke?

Følg med her og bliv medlem af First Camp Club for at modtage en e-mail, hvis vi frigiver flere pas senere i år!

Telefon: +45 3224 4400
E-mail: visit@firstcamp.dk

Pris: kr. 199,-

Autocamperpasset koster kr. 199,-, og derefter kan du campere til en fast pris på 165 kr. pr. nat i Danmark, Norge og Sverige.

Dette er inkluderet:

- Fri af- og ombooking
- El & adgang til servicebygninger
- Vælg plads uden omkostninger
- Tøm & fyld tanken til halv pris, når du er på farten*

Periode:

Med Autocamperpasset kan du campere ubegrænset antal nætter i 2024 i perioden uge 15-24 og 32-52, undtagen udvalgte helligdage*.

*Autocamperpasset er gyldigt på alle First Camp-destinationer undtagen First Camp Lakolk Strand – Rømø, Jesperhus, Kronocamping Lidköping og Leksand Resort. Passet gælder for overnatning i autocamper eller campingvogn på autocamperpladser, campingpladser samt udvalgte standpladser. I Danmark inkluderer prisen 6 personer. Passet kan bruges i 2024 i ugerne 15-24 samt 32-52, undtagen følgende helligdage: Kristi Himmelfartsdag 9.-12. maj i Danmark, Sverige og Norge, samt Pinseweekenden 17.-20. maj i Danmark og Norge. Gratis af- og ombooking indtil kl. 15 dagen før ankomst. Med Autocamperpasset får du 50% rabat på "tøm tanken", se betingelser her. Bemærk, at der er en begrænsning på maksimalt 50 pasnætter per destination og nat. Det betyder, at når 50 gæster med pas allerede har booket en overnatning på en given destination, er det ikke muligt for yderligere gæster at booke samme nat på samme destination. Prisen pr. nat er i lokal valuta; på campingpladser i Danmark koster en nat 165 DKK, i Sverige 250 SEK og i Norge 250 NOK. Autocamperpasset kan lige nu kun købes via vores Contact Center. Kan ikke kombineres med andre tilbud og pakker.

Vilkår og spørgsmål

*Autocamperpasset er gyldigt på alle First Camp-destinationer med undtagelse af First Camp Lakolk Strand – Rømø. I Danmark er 6 personer inkluderet i prisen. Med Autocamperpasset får du 50% rabat på "tøm tanken", læs mere her.

Tips og inspiration til din næste autocamperferie

Bliv medlem og spar mere

I First Camp Club får du 5% i point tilbage på dine reservationer, og masser af fordele.