alt
alt
Hökensås yessi
alt

Rekordmange aktiviteter venter til sommer!

Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med sjov ?

Frihed, grillaftener, naturoplevelser, gode venner, grin, højtider, ja camping er alt det der og lidt mere… På 39 udvalgte destinationer kan du i sommerens bedste ferieuger deltage i et saftigt aktivitetsprogram, som før sæsonen 2022 har vokset sig større end nogensinde tidligere 

Hør her! 936 træningspas skal gennemføres, 1.170 aftener med underholdning venter og over 4.000 muligheder for at møde Yessi. Denne sommer byder på en ordentlig aktivitetsbonanza uden lige! For alle fortjener ganske enkelt en sommer fyldt med grin, nye minder og eventyr uanset om man besøger os en eller flere nætter. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt gratis at deltage i for vores gæster. Vi ønsker, at alle skal være med!

På programmet finder du gnistrende underholdning i form af nervepirrende quizzer og fantastisk show, sjove og lærerige børneklubaktiviteter sammen med lykkedyret Yessi og træningen gør comeback med endnu flere styrkende træningsformer. Klik dig videre og læs mere om vores aktiviteter nedenfor!

Sikre dig dine lykkelige sommerminder allerede i dag! Book en campinghytte, teltplads eller campingplads med Flex – og få pengene tilbage hvis du ombestemmer dig!

Prisen er altid inklusiv:

• Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden*
• Strømforbrug og el tilslutning**
• Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
• Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
• Aktivitetsprogram fra mandag til lørdag ***

* Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Gæster på Lakolk Strand – Rømø har ikke adgang til badeland eller pool.
** Gælder ikke Klim Strand og Råbjerg Mile.
*** Gælder alle danske destinationer, undtagen Lakolk Strand, mellem uge 27-32*

Aktivitetsprogram uge 27-32

Årets aktivitetsprogram byder på 39 sjove aktiviteter seks dage om ugen for både store og små campister. Yessi sniger sig ud af skoven og dukker op på ikke mindre end 19 af disse for at lave sjov med børnene.

Mandag

10.00 Cirkeltræning
11.00 FC Yessi Fodbold
12.00 Ordlegen genvinding
14.00 Yessis FemCamp
15.00 Ansigtsmaling
16.30 Meet & Greet med Yessi
17.30 Yessis Danseshow
20.00 Quiz-Show

Aktivitet träning

Tirsdag

10.00 Yoga
11.00 Ballonfigurer
12.00 Yessis skattejag
14.00 Meet & Greet med Yessi
15.00 Music Quiz 12+
16.00 After Beach med show og gang i den

Onsdag

10.00 Puslehygge
11.00 FC Yessi Fodbold
12.00 Ordlegen genvinding
14.00 Yessis FemCamp
15.00 Ansigtsmaling
16.30 Meet & Greet med Yessi
17.30 Yessis Danseshow
20.00 Quiz-Show

Torsdag

11.00 Yessis venneklub
12.00 Ballonfigurer
13.45 Meet & Greet med Yessi
14.30 First Camp-løbet
15.30 Puslehygge

Fredag

12.30 Yoga
14.00 Skattejagt
15.00 Meet & Greet med Yessi
16.00 Egern-karneval
17.30 Showet om Yessi
20.00 Hits-Show

Lørdag

12.30 Cirkeltræning
14.00 Yessi fylder år
15.00 Meet & Greet med Yessi
16.00 Disco
17.30 Showet om Yessi
20.00 Rockshow

Mere om aktiviteterne:

Meet & Greet med Yessi – Nu har du chancen for at få lidt Yessikærlighed! Kom og kram, giv en high-five eller bare mærk Yessis bløde pels. Selvfølgelig spiller vi Yessis egen sang Campa med oss, danser Yessi-dansen og spreder #campinglykke med fotomulighed for de der uovervindelige feriebilleder!

Danseshow med Yessis Crew – Egern-koreografien er som den skal være i dette børneshow, som byder op til dans! Vores artister, eller Yessis Crew som de plejer at blive kaldt, fortæller om eventyrerne de har oplevet med Yessi, og alt det skøre de er stødt på. Kom og dans og hav det sjovt med os!

Ballonfigurer – Alle bliver glade for en ballon! Derfor har Yessi bestemt, at campingpladsen skal fyldes med balloner. Men ikke hvilke som helst balloner – ballonfigurer. Hvor glad bliver man ikke for en smuk blomst, en lille hund eller hvorfor ikke et Yessi-hjerte? Kom og få 100 % ballonglæde!

Yessis Skattejagt – Yessi er jo som I ved et egern, og egern er rigtig gode til at gemme ting. Børn er derimod superledere, og derfor har Yessi lavet en spændende skattejagt for alle børn, som de kan begive sig ud på. Vi går på jagt og leder efter ledetråde, som hun har gemt i naturen. Hver ledetråd indeholder en snedig og sjov udfordring, som børnene skal løse sammen for at kunne gå videre til den næste ledetråd. En sjov aktivitet med meget spænding og engagement.

Music Quiz 12+ – SE HER ALLE OVER 12 ÅR! Det her er stedet for dig. Ingen små søskende, børneskrig eller legoklodser at træde på. Vi lytter ganske enkelt til god musik, opdeler os i to grupper og laver hver en sjov music-quiz med vores favoritsange, som vi udfordrer hinanden med. Fredeligt og skønt, god musik og rigtigt sjovt!

Puslehygge – Vi maler, leger med perler, pusler og viser vores bedste kunstnerkundskaber. Hver uge er Yessi desuden kommet på et sjovt tema, som vi går ud fra!

Yessis venneklub! – Ved I hvad? Yessi er magisk. Hjertet i hendes pande er ikke bare fint, det spreder også kærlighed og varme til alle som behøver det. Nogle gange føler man sig måske ked af det, man fik måske ikke være med til at lege, eller måske føler man sig bange og ensom af en eller anden grund. I Yessis venneklub kan ALLE være med! I Yessis verden er ALLE mennesker og egern lige meget værd – præcis som det skal være. Så undrer du dig over hvad vi laver i klubben? Åh, det er naturligvis hemmeligt.

First Camp-løbet – Stockholm Marathon, Göteborgsvarvet og alle andre løb må af banen, for her kommer First Camp-løbet! En bane for voksne (ca. 2 km) og en for børnene (ca. 1 km) til at løbe i vores smukke natur. Vi varmer ordentligt op inden med både dans og stretchning og derefter er det bare at komme afsted! Man får selvfølgelig en sej medalje af Yessi, når man er i mål!

Egern-karneval! – Du vidste det måske ikke, men det er en flere hundrede år gammel tradition, som samler alle egern i træerne en gang om ugen til et rigtigt egern-karneval! De danser fra træ til træ, pynter sig med sjove hatte de har lavet af agern og vinker til alle elge, rådyr og de andre dyr nede på jorden. I vores egern-karneval bliver vi på jorden, men vi skaber den samme magiske stemning som vi spreder med vores egern-karnevalstog, som ledes af Yessi gennem campingpladsen!

Yessi fylder år! – Hurra, hurra, hurra, hurra!!! I ved vel at egern fylder år hver uge? Sådan har det altid været. Og Yessi ELSKER at fylde år. Det bliver en fest med alt hvad der hører til og selvfølgelig masser af overraskelser! Om du er inviteret? ALLE er inviteret til Yessis fest.

Disco – Danse, pause! Eller snarere danse, danse! Kan du danse som Yessi og rokke med den lange, lodne hale? Måske er du skrap til at snurre eller shuffle eller danse en rigtig grim grimdans! Det bliver et herligt disco med sjove danselege og skønne moves hver lørdag for at komme rigtigt i weekendstemning.

Yessis Danseshow – Vi danser, ryster vores lodne hale og har det rigtigt sjovt i dette livlige danseshow, hvor alle kan være med og danse! Favoritter som Campa med os og First Camp-sangen er selvfølgelig blandet med børnenes aller bedste partysange. Så går vi i gang!

Showet om Yessi – Yessi bor her på campingpladsen med os, hun er vores aller bedste ven. Men hvordan skete det, at hun havnede her, og hvad er et lykkedyr egentlig? Kom og vær med når Yessi selv fortæller historien i et livligt show med sang og dans!