Yessi höst

HURRA! Vi forlænger en måned! 3 for 2 på camping hele september med!

Nyd sensommerens skønhed i august og september! Hyg dig i naturen og find eventyr omkring hvert hjørne. Und jer selv lidt ekstra ferie, forlæng sommeren, gå tur i den smukke natur, brug nogle livlige dage i badeland eller opdag den der perle, som du ikke har nået tidligere på året. Nyd sensommeren til en ekstra god pris - bo tre nætter på camping, betal kun for to!

Anvend koden: CAMPING23

Gælder for ophold på campingpladsen i mindst 3 nætter på alle destinationer. Anvend rabatkoden i det sidste trin af online bookingen.

Eventyr i august og september

Kom ud og nyd! At campere i sensommeren er virkelig magisk! Rabatten gælder for alle destinationer, find en ny favorit i Danmark, Sverige eller Norge.

*Tilbuddet gælder kun ved booking af camping i perioden 1/8 2023 - 30/9 2023. Gælder for alle destinationer i Sverige, Norge og Danmark bortset fra First Camp Moraparken - Dalarna i perioden 8-20/8. Koden CAMPING23 skal bruges ved booking for at rabatten skal gælde. Kun online. Bemærk at rabatten udgør 33% af den samlede logipris. Kan ikke kombineres med andre pris-kampagner og gælder ikke for firmaovernatninger.