Gå til indhold

Vores kerneværdier

Alt, vi gør hos First Camp, gennemsyres af vores værdier: oplevelser, glæde, fællesskab og omtanke.

Oplevelser

Oplevelser er det, vi tilbyder vores gæster, og camping er den perfekte boform til oplevelser. Camping flytter dig tættere på naturen og nærmere på alle oplevelser, både på anlægget og i den omkringliggende natur og det omkringliggende samfund. Vi bestræber os altid på at få mest muligt ud af vores placeringer. At anlægge campingenheder og hytter på de skønneste steder. At forsyne anlæggene med de bedste forudsætninger for aktiviteter, som f.eks. eventyrgolf, udspringstårn og cykeludlejning. Det handler også om at give børnene andre oplevelser end skærme. Med Blïx Barnklubb byder vi i højsæsonen på aktiviteter, leg og sjov, syv dage om ugen.

 

Glæde

Glæde er følelsen, når man tænker tilbage på sine campingminder. Barndomsminderne, minder med sine egne børn, minder med sine børnebørn. Camping er glæde, og det er et gode at kunne arbejde som en person, der spreder glæde. På First Camp minder vi ofte hinanden om, at vi er i forlystelsesbranchen, og vi ønsker, at dette skal smitte af på vores gæster.

 

Fællesskab

Fællesskab er en vidunderlig følelse. At være en del af en baggrund, at blive set og omgås andre. At hilse når man mødes, at udveksle et smil. At være en del af en større familie, en campingfamilie. Børn som får nye campingvenner, voksne som får nye campingvenner, og personale som får nye jobvenner.

 

Omtanke

Omtanke er respekt. Respekt for de dyrebare feriedage som familier vælger at bruge hos os. Det er respekt for personer, som har arbejdet hårdt gennem livet og vil nyde det bedste, den svenske natur kan tilbyde. Det er respekt for hver udenlandsk gæst, som kommer her for at opdage vores vidunderlige land. Omtanke koster ikke meget, det er en spørgsmål om indstilling. At tage sig tid til at kere sig om hinanden.

Campingturbilletten

Oplev mer, betal mindre! Med campingturbilletten kan du benytte dig af friheden til selv at vælge...

Læs mere

Sæsonplads

Du ved allerede at vi tilbyder sæsonpladser til din campingvogn hos os. Enten en hel sæson. Eller...

Læs mere

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Læs mere

Underhållning

I sommar bjuds du på fantastisk underhållning varje kväll måndag-lördag under högsäsongen och...

Læs mere

Midsommarfirande på campingen

Vad sägs om att spendera midsommar på en camping i år? Hos oss på First Camp hittar du...

Læs mere

Laddar karta...

Loading