Gå til indhold

Europas største campingalliance

Partnere i Europa – 29 destinationer

Har du fået smag for oplevelserne fra First Camps svenske destinationer? Måske har du endda besøgt First Camp Lakolk Strand på paradisøen Rømø? Så er du præcis den, vi havde i tankerne, da vi skabte campingalliancen med Regenbogen og Topcamp. Sammen kan vi tilbyde vores gæster oplevelser på i alt 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland.

I flere af landene har vi fælles klippekort og gavekort. Du kan også få hjælp til telefonbookninger over grænserne. Campingalliancen udvikles hele tiden og udvides med nye tjenester. Har du lyst til at besøge Norge, Tyskland eller Sverige? Tal med vores telefonbookning, så hjælper de dig.

Vores norske destinationer

Mjøsa ferie og fritidssenter

Mjøsa ferie og fritidssenter

Mjøsa ferie- og fritidscenter ligger idyllisk på Mjösøen nord for Hamar med egen strand og strand. Oplev roen i et perfekt rejsemål for den naturskønne feriegæster.

Læs mere eller book her
Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark

Hallingdal Holiday Park er en dejlig ferieby beliggende på den smukke Strandafjord, der er perfekt til den aktive familie. Store aktiviteter, herunder sit eget strandområde, spa, klatring park, legeplads og sin egen skisportssted, gør det muligt for familien at nyde campingliv hele året rundt.

Læs mere eller book her
Bogstad Camping

Bogstad Camping

I naturskønne omgivelser i udkanten af Oslo finder du Bogstad Camping. Som gæst hos os vil du være tæt på smukke vandrestier, badepladser og golfbaner. Med kun 13 km til Oslo centrum får du det bedste af begge verdener.

Læs mere eller book her
Ekeberg Camping

Ekeberg Camping

Ekeberg Camping er en af Oslos største campingpladser, hvor du bor tæt på byen med udsigt over byen og Oslofjorden, mens du nyder nærheden til naturen. Et perfekt sted for både by og afslapning.

Læs mere eller book her

Vores tyske destinationer

Egestorf

Egestorf

På kanten af det ældste naturbeskyttelsesområde i det nordlige Tyskland ligger Egestorf, et perfekt rejsemål for den naturelskende ferieberømthed.

Læs mere eller book her
Nonnevitz

Nonnevitz

Nonnevitz ligger tæt på Østersøstranden, mens den er beskyttet af høje træer. Oplev følelsen af at bo midt i en blandet skov og nyd en fredelig ferie på vores unikke bilfri camping.

Læs mere eller book her
Born

Born

Vores destination i Born auf dem Darss på halvøen Fischland-Zingst er det ideelle sted for windsurfere, kitesurfere og sejlere. Lige ved siden af finder du smuk og uspoleret natur i Vorpommersche Boddenlandschaft nationalpark.

Læs mere eller book her
Tecklenburg

Tecklenburg

Lige uden for Teutoburgskoven, nær Osnabrück, er Tecklenburg det perfekte feriemål for den aktive familie. Høj service og omfattende aktiviteter, herunder sin egen indendørs swimmingpool med flere vandrutschebaner, tennisbaner, hestevogne og vandre- og cykelstier.

Læs mere eller book her
Ladbergen

Ladbergen

I nærheden af Osnabrück i det centrale Nordtyskland ligger Ladbergen, en familieferie destination hvor man kan opleve fantastiske vandreture og cykelture rundt om den smukke sø Buddenkuhle.

Læs mere eller book her
Boltenhagen

Boltenhagen

Boltenhagen er en destination, der tilbyder både Østersøen og nærheden til Tarnewitzer skoven. Gå naturskønne gåture eller nyd et afslappende øjeblik i Wellness Oasis Paradies.

Læs mere eller book her
Göhren

Göhren

Göhren er et højklasse ferieparadis for hele familien på øen Rügen i Nordtyskland. Her finder du god mad, fin sandstrand, wellness-faciliteter, fantastiske surfingfaciliteter og børneklub for børnene.

Læs mere eller book her
Prerow

Prerow

In Prerow wohnen Sie direkt am 2,5 Kilometer langen Traumstrand an der Norddeutschen Ostsee Dars zwischen Rostock und Stralsund. Hier haben Sie schöne Naturunterhaltung und erstklassigen Service.

Læs mere eller book her
Bad Harzburg

Bad Harzburg

Omgivet av de vackra löv- och barrskogarna erbjuder semesteranläggningen Bad Harzburg allt du behöver för en aktiv semester med camping. Här kan du vandra, cykla, klättra på sommaren, och på vintern lockar Harz-regionen med bra vintersport.

Læs mere eller book her
Husum

Husum

Husum ligger i ett lugnt läge precis vid havet och samtidigt bara några minuters bilresa från Husums centrum. Där finns goda möjligheter till shopping, promenader och upplevelser.

Læs mere eller book her
Campingturbilletten

Oplev mer, betal mindre! Med campingturbilletten kan du benytte dig af friheden til selv at vælge...

Læs mere

Sæsonplads

Du ved allerede at vi tilbyder sæsonpladser til din campingvogn hos os. Enten en hel sæson. Eller...

Læs mere

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Læs mere

Underhållning

I sommar bjuds du på fantastisk underhållning varje kväll måndag-lördag under högsäsongen och...

Læs mere

Midsommarfirande på campingen

Vad sägs om att spendera midsommar på en camping i år? Hos oss på First Camp hittar du...

Læs mere

Laddar karta...

Loading