Gå til indhold

Presserum til First Camp

10 February 2022, kl 15:17

200 stillinger til besættelse i Danmark, når campingkæden First Camp rekordrekrutterer

200 stillinger til besættelse i Danmark, når campingkæden First Camp rekordrekrutterer 200 ledige stillinger skal besættes i Danmark, når First Camp påbegynder sin rekordstore rekruttering før sommersæsonen 2022. Alle, der brænder for at skabe campinglykke og ferieminder, er velkomne til at søge – men campingkæden ville ikke have et CV. Som noget nyt er rekrutteringsprocessen nemlig CV-fri. "Nedtællingen til Danmarks sjoveste sommerjob er begyndt", siger Regionschef Kim Petersen.

Med sine over 55 destinationer fra det sydlige Danmark til det nordlige Sverige er First Camp Skandinaviens førende campingkæde. Før højsæsonen 2022 foretages en rekordstor rekruttering, når 1200 stillinger skal besættes, heraf 200 i Danmark. Receptioner, restauranter, rengøring, udendørs swimmingpools og viceværter – variationen af stillinger er stor.

– Nedtællingen til Danmarks sjoveste sommerjob er begyndt, siger Kim Petersen, Regionschef hos First Camp i Danmark og fortsætter:
– Nu søger vi nye kolleger til vores otte destinationer i Danmark, det føles fantastisk dejligt at kunne tilbyde så mange nye job inden for campingbranchen. Hos First Camp har vi et godt fællesskab og arbejder tæt sammen som et team. Flere af vores medarbejdere begyndte som sommermedarbejdere, og efterhånden som vi er vokset som kæde, er de også vokset med i organisationen i nye roller. Det er jeg meget stolt over!

Interessen for at skabe ferieminder er stor. Campingkæden vokser markant og er gået fra 14 destinationer i 2017 til 55 destinationer i dag i Danmark og Sverige. I Danmark er First Camp blevet udvidet med flere destinationer i det seneste halvår, med opkøbet af Råbjerg Mile og Klim Strand Camping som de seneste skud på stammen.

– Vi investerer meget i vores destinationer og udvider hele tiden både i Danmark og Sverige, og det har vi også gjort under pandemien. Vi vil fortsat vokse kraftigt og parallelt med det finpudse de destinationer, som vi allerede har. For den, der vil gøre karriere inden for First Camp, findes der med andre ord gode karrieremuligheder. Vi har altid behov for engagerede medarbejdere, som vil være med til at fortsætte med at bygge nordens største campingkæde. Det er utroligt sjovt at arbejde inden for campingbranchen. Vi skaber uforglemmelige minder for vores gæster hver dag, og alle vores kolleger er hjertet i dette arbejde!, siger Johan Söör, VD, First Camp.

Nyt i år: CV-fri rekruttering
First Camp har før den store rekruttering udarbejdet en ny rekrutteringsproces. Den centrale HR-afdeling er ansvarlig for processen sammen med destinationscheferne i Danmark og Sverige.

At man ikke efterspørger et CV er unikt i First Camps proces. Det er i stedet kvalificeringsspørgsmål, der ligger til grund for valget. Herefter følger rekrutteringsmøder på alle campingpladser, hvor et udvalg af ansøgerne lærer First Camp at kende og øver sig i samarbejdet med eventuelt fremtidige kolleger. "Vi vil tage ansøgerne til den vigtigste plads, vi kender – selve campingpladsen!", afslutter Hanna Bäckhage, HR-chef.

Rekrutteringen blev påbegyndt den 28. januar. Ledige stillinger slås op på firstcamp.dk/job og er åbne for ansøgning indtil den 20. februar.

For yderlige information, kontakt: 

Kim Petersen
Regionschef Denmark, First Camp
kim.petersen@firstcamp.dk
+45 2260 5355

Hanna Bäckhage
HR-chef, First Camp
hanna.backhage@firstcamp.se

Johan Söör
VD, First Camp
johan.soor@firstcamp.se

Bilder

Personal på First Camp

Sommarpersonal på camping

Personal på First Camp

Sommarpersonal på camping

Personal på First Camp

Sommarpersonal på camping

Personal på First Camp

Sommarpersonal på camping


Fler pressmeddelanden

10 February 2022, kl 15:17 | Icke regulatoriska

200 stillinger til besættelse i Danmark, når campingkæden First Camp rekordrekrutterer

200 ledige stillinger skal besættes i Danmark, når First Camp påbegynder sin rekordstore rekruttering før sommersæsonen 2022. Alle, der brænder for at skabe campinglykke og ferieminder, er velkomne til at søge – men campingkæden ville ikke have et CV. Som noget nyt er rekrutteringsprocessen nemlig CV-fri. "Nedtællingen til Danmarks sjoveste sommerjob er begyndt", siger Regionschef Kim Petersen.


28 January 2022, kl 12:00 | Icke regulatoriska

First Camp forsætter fremmarch i Danmark

Den Skandinavisk-ejede campingkæde First Camp forsætter sin fremmarch og investerer yderligere på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Klim Strand Camping, der med sin yderst naturskønne beliggenhed er en naturlig tilføjelse til First Camp-familien. Samtidig investerer First Camp 15 millioner i kædens eksisterende danske campingpladser.


07 December 2021, kl 10:00 | Icke regulatoriska

First Camp laver store investeringer i Danmark

First Camp, Skandinaviens største campingkæde, investerer fortsat også på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Råbjerg Mile camping lige ved siden af Skagen på Jyllands nordspids. Samtidig foretages der store investeringer i kædens eksisterende seks campingpladser i Danmark.


First Camp Club

First Camp Club Hvis du elsker camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere