Gå til indhold

Presserum til First Camp

07 December 2021, kl 10:00

First Camp laver store investeringer i Danmark

First Camp laver store investeringer i Danmark First Camp, Skandinaviens største campingkæde, investerer fortsat også på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Råbjerg Mile camping lige ved siden af Skagen på Jyllands nordspids. Samtidig foretages der store investeringer i kædens eksisterende seks campingpladser i Danmark.

Råbjerg Mile camping har blandt andet 450 campingpladser, 23 hytter og badeland, eventyrgolf og grillbar. Råbjerg Mile er et populært udflugtsmål i Danmark med sine vandrende klitter. Nærheden til Skagen gør campingpladsen ekstra attraktiv.

Råbjerg Mile Camping bliver et perfekt supplement til vores eksisterende destinationer i Danmark, takket være beliggenheden i det nordjyske, hvor vi ikke tidligere har været til stede. Vi glæder os til at byde gamle og nye gæster velkommen og vil fortsat investere i Råbjerg Mile Camping for at skabe endnu bedre gæsteoplevelser. Som sædvanligt med First Camp vil vores gæster kunne optjene bonuspoint, som de kan bruge til indkvartering i hele vores kæde”, siger First Camps investeringschef Ola Bååth.

Råbjerg Mile Campings tidligere ejere Flemming og Jane Thomsen kommenterer:

"Det føles godt at overdrage til First Camp, en seriøs og professionel ejer, som gerne vil fortsætte med at udvikle og forbedre campingpladsen."

First Camp kom for alvor til Danmark i foråret 2020, og der har siden været et intensivt arbejde med at integrere nye destinationer og opbygge en First Camp-base for endnu bedre gæsteoplevelser. First Camps regionschef i Danmark, Kim Petersen, fortæller om store forbedringer for gæsterne frem mod sommeren 2022:

Vi har brugt den første tid i Danmark på at skabe en bedre og stærkere organisation, og vi føler nu, at vi er klar til at tage de næste og store skridt i Danmark. Alle de penge vi tjener i First Camp kæden bliver i kæden og skal investeres ude på de enkelte campingpladser som skal udvikles og gøres bedre. Derfor er det først nu, vi for alvor kommer i gang i Danmark, hvor vi føler os klar til investeringer. Det betyder bl.a. vi investerer i nye legepladser, eventyr minigolf, bedre wifi, renovering af vandlande på blandt andet Hasmark, nye butikker, og nye og bedre bistroer. Vi planlægger i første omgang en investering på mellem 10-15 mio. Derudover har vi stor fokus på vores aktiviteter på destinationerne med børneklub, motion, voksenunderholdning mv."

First Camp overtager Råbjerg Mile Camping per 1. februar 2022.

For yderligere information, kontakt:

Ola Bååth
Investeringschef, First Camp
ola.baath@firstcamp.se

Kim Petersen
Regionschef Denmark, First Camp
kim.petersen@firstcamp.dk

 

Bilder

Råbjerg Mile


Fler pressmeddelanden

10 February 2022, kl 15:17 | Icke regulatoriska

200 stillinger til besættelse i Danmark, når campingkæden First Camp rekordrekrutterer

200 ledige stillinger skal besættes i Danmark, når First Camp påbegynder sin rekordstore rekruttering før sommersæsonen 2022. Alle, der brænder for at skabe campinglykke og ferieminder, er velkomne til at søge – men campingkæden ville ikke have et CV. Som noget nyt er rekrutteringsprocessen nemlig CV-fri. "Nedtællingen til Danmarks sjoveste sommerjob er begyndt", siger Regionschef Kim Petersen.


28 January 2022, kl 12:00 | Icke regulatoriska

First Camp forsætter fremmarch i Danmark

Den Skandinavisk-ejede campingkæde First Camp forsætter sin fremmarch og investerer yderligere på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Klim Strand Camping, der med sin yderst naturskønne beliggenhed er en naturlig tilføjelse til First Camp-familien. Samtidig investerer First Camp 15 millioner i kædens eksisterende danske campingpladser.


07 December 2021, kl 10:00 | Icke regulatoriska

First Camp laver store investeringer i Danmark

First Camp, Skandinaviens største campingkæde, investerer fortsat også på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Råbjerg Mile camping lige ved siden af Skagen på Jyllands nordspids. Samtidig foretages der store investeringer i kædens eksisterende seks campingpladser i Danmark.


First Camp Club

First Camp Club Hvis du elsker camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere