Gå til indhold

Presserum til First Camp

28 January 2022, kl 12:00

First Camp forsætter fremmarch i Danmark

First Camp forsætter fremmarch i Danmark Den Skandinavisk-ejede campingkæde First Camp forsætter sin fremmarch og investerer yderligere på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Klim Strand Camping, der med sin yderst naturskønne beliggenhed er en naturlig tilføjelse til First Camp-familien. Samtidig investerer First Camp 15 millioner i kædens eksisterende danske campingpladser.

Klim Strand Camping har i alt 540 enheder, hvor af de 33 udgøres af hytter i forskellige prisklasser og til forskellige behov. Udover sin fornemme beliggenhed ved Jyllands nordvestkyst med direkte adgang til Jammerbugten byder Klim Strand Camping også på wellness-område med massagebad, dampbad og sauna. Gæster på Klim Strand Camping kan også benytte sig af vandland med opvarmet børnepool, Padel Tennis, 600 m2 indendørs legeland samt flere legepladser, hvor der gemmer sig mange timers sjov og leg.

”Klim Strand Camping er en naturlig tilføjelse til First Camp-familien i Danmark. Med opkøbet af Klim Strand Camping vækster vi yderligere i det nordjyske, og vi glæder os nu for alvor til at skabe mange lykkelige campingminder med både nye og gamle gæster. Som på vores andre campingpladser i Danmark ønsker vi at investere i Klim Strand Camping, og udvikle pladsen for at skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster. Når Klim Strand Camping bliver en del af First Camp-familien, betyder det også, at vores gæster på Klim Strand Camping vil kunne optjene bonuspoint, som kan bruges til indkvartering i hele vores kæde.” Siger First Camps investeringschef, Ola Bååth.

First Camp kom for alvor til Danmark i foråret 2020, og der har siden været et intensivt arbejde med at integrere nye destinationer og opbygge en First Camp-base for endnu bedre gæsteoplevelser. First Camps regionschef i Danmark, Kim Petersen fortæller om store forbedringer for gæsterne frem mod sommeren 2022:

Vi har brugt den første tid i Danmark på at skabe en bedre og stærkere organisation, og vi føler nu, at vi er klar til at tage de næste og store skridt i Danmark. Vi arbejder hver dag aktivt med datadreven gæsteindsigt, som betyder, at de investeringer, forbedringer og øvrige tiltag vi laver, er baseret på, hvad vores gæster vil have og ønsker af os. Først nu har vi tilstrækkelig brugbare data, som betyder, at vi for alvor kan geare op på vores danske destinationer. Alle de penge vi tjener i First Camp kæden, bliver i geninvesteret, og skal ud og arbejde på de enkelte campingpladser. Det betyder bl.a,. at vi investerer i nye legepladser, eventyr minigolf, bedre WiFi, renovering af badelande, nye butikker og receptioner, samt nye og bedre bistroer. Vi investerer i 2022 i omegnen af DKK 15 mio. Derudover har vi stor fokus på vores aktivitetsprogram på vores destinationer, hvor børneklub, motion og daglig underholdning til de forskellige aldersgrupper mv. bliver en fast del af aktivitetsprogrammet." Siger First Camps Regionschef i Danmark, Kim Petersen.

På Klim Strand Camping forsøger vi ligeledes at bibeholde så meget af det nuværende personale som muligt, og vi ser frem til, sammen med teamet, at udvikle pladsen endnu mere de kommende år.” Forsætter Regionschef Kim Petersen.

First Camp overtager Klim Strand Camping pr. 1. februar 2022.

For yderlige information, kontakt: 

Kim Petersen
Regionschef Denmark, First Camp
kim.petersen@firstcamp.dk
+45 2260 5355

Ola Bååth
Investeringschef
ola.baath@firstcamp.se

Bilder

Klim Strand Camping


Fler pressmeddelanden

10 February 2022, kl 15:17 | Icke regulatoriska

200 stillinger til besættelse i Danmark, når campingkæden First Camp rekordrekrutterer

200 ledige stillinger skal besættes i Danmark, når First Camp påbegynder sin rekordstore rekruttering før sommersæsonen 2022. Alle, der brænder for at skabe campinglykke og ferieminder, er velkomne til at søge – men campingkæden ville ikke have et CV. Som noget nyt er rekrutteringsprocessen nemlig CV-fri. "Nedtællingen til Danmarks sjoveste sommerjob er begyndt", siger Regionschef Kim Petersen.


28 January 2022, kl 12:00 | Icke regulatoriska

First Camp forsætter fremmarch i Danmark

Den Skandinavisk-ejede campingkæde First Camp forsætter sin fremmarch og investerer yderligere på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Klim Strand Camping, der med sin yderst naturskønne beliggenhed er en naturlig tilføjelse til First Camp-familien. Samtidig investerer First Camp 15 millioner i kædens eksisterende danske campingpladser.


07 December 2021, kl 10:00 | Icke regulatoriska

First Camp laver store investeringer i Danmark

First Camp, Skandinaviens største campingkæde, investerer fortsat også på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Råbjerg Mile camping lige ved siden af Skagen på Jyllands nordspids. Samtidig foretages der store investeringer i kædens eksisterende seks campingpladser i Danmark.


First Camp Club

First Camp Club Hvis du elsker camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere