alt
alt
alt
alt

MEAL DEAL

Efter en lang dag ved stranden, i poolen eller i badelandet med fuld fart på, er det måske ikke lige madlavningen man orker at planlægge. Lad os hjælpe dig.. Sæt du dig blot til rette i vores Bistro, og lad os stå for madlavningen.

Igen i år tilbyder vi vores MEAL DEAL i ugerne 27 - 31 på både First Camp Hasmark og First Camp Bøsøre. Forskellen fra sidste år, er at vi i år har tilføjet hele 3 aftenmåltider, 7 rundstykker og drikkelse. Altsammen for at gøre det mere enkelt og afslappende for dig som gæst hos First Camp!

MEAL DEAL fra First Camp indeholder følgende:

Pris:

Voksen (fra 12 år): Kun kr. 695,-
Barn (3–11 år): Kun kr. 449,-
0-2 år spiser gratis buffet.

MEAL DEAL skal bookes af alle der bor sammen under opholdet, og er et tilvalg til den valgte overnatningsform. MEAL DEAL kan bookes ved ophold i egen vogn, telt, camper eller hytte. MEAL DEAL kan kun købes ved ophold på min. 7 nætter eller derover.

Sådan gør du:

MEAL DEAL er tilgængelig på følgende campingpladser:

Bøsøre Strand - Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet. Hold jeres næste ferie et sted, hvor der er tid til at have det sjovt, tid til at slappe af og tid til at være sammen. På campingpladsen finder du masser af aktiviteter for hele familien. Som f.eks.: indendørs og udendørs badeland, spa, sauna, minigolf, fodboldgolf, direkte adgang til Costa del Bøsøre, gratis aktivitetsprogram og meget mere.

  • Indendørs badeland
  • Direkte adgang til Costa del Bøsøre
  • Gratis aktiviteter for store og små

Hasmark Strand - Fyn

Velkommen til First Camp Hasmark Strand - Fyn. En ægte ferieperle på Nordfyn. Ligeså snart du ankommer, ser den store vikingeborg som er kernen på pladsen og huser blandt andet reception, bistro og butik. Vores store legeplads er bygget op omkring et stort vikingeskib, der indbyder til sjove skattejagter og vikingelege for børn i alle aldre. Hele pladsen er præget af et gennemført vikingetema. Derudover finder du bl.a.: indendørs- og udendørs badeland, seks legepladser, fodboldbane, beachvolley, børneklub og meget mere.

  • Indendørs badeland
  • Direkte adgang til Playa del Hasmark
  • Gratis aktiviteter for store og små