alt
alt
alt
alt

Leksand Sommerland

Dalarnes sommerparadis

Velkommen til Leksand Sommerland! Børnefamilier fra hele landet rejser hertil for en fantastisk oplevelse. Her kommer flere end 140.000 besøgere hvert år for at studse, hoppe, lege og plaske. Her er noget for hele familien – store som små. Er du en vandelsker eller adrenalin-junkie? Med over 50 attraktioner og aktiviteter udfordrer vi selv de mest modige og energiske. I Leksand Sommerland får du garanteret et uforglemmeligt eventyr! Parken ligger i nærheden af flere af vores destinationer i hjertet af Dalarne. Dens beliggenhed ved skråningen mod søen Siljan i kombination med blandingen af attraktioner og aktiviteter gør den til et ferieparadis for familiemedlemmer i alle aldre. Vores destinationer i Dalarne tilbyder et bredt udbud af indkvarteringsmuligheder fra hyggelige hytter til bekvemme ståpladser og luksuriøs glamping – der er noget for alles smag og budgetter. At tage på en dagstur til Leksand Sommerland fra en af vores destinationer er en perfekt måde at kombinere afslapning og eventyr. Du kan tilbringe nogle dage på campingpladsen, slappe af og nyde naturen, og derefter tage en tur til sommerlandet for at opleve spændingen og glæden ved attraktionerne.

Åbningstider

17. juni - 2. juli kl. 10-17

3. juli - 13. august kl. 10-18

Indkvartering + Leksand Sommerland = Knaldpris

Her kommer et tilbud, som du ikke bør gå glip af! Book indkvartering på en af vores destinationer i Dalarne online på firstcamp.se og få entrébilletter til Leksand Sommerland til en fordelagtig pris. Du har mulighed for at vælge mellem 1- eller 2-dagesentré samt hvilke dage under dit ophold billetterne skal gælde.

Gør sådan for at booke:

  1. Vælg destination og type indkvartering i onlinebookingen (gælder alle indkvarteringsformer)​
  2. I næste trin vælger du "Leksand Sommerland” og klikker på knappen ”Tilføj”​
  3. Vælg mellem 1-dagsbillet* og 2-dagesbillet*​
  4. Vælg hvilken dato, tid og antal billetter og klik på knappen ”Tilføj”​
  5. I oversigten til højre i onlinebookingen vises nu den billettype, som du har valgt
  6. Tjek det og betal ved kassen som sædvanligt med Klarna​
  7. Du får to bookingbekræftelser via mail. En med information om logi fra First Camp og en billetsmail med QR-kode til Leksand Sommerland fra Leksand Strand som afsender.

1-dagsbillet Leksand Sommerland gælder den dag du vælger.*
2-dagesbillet Leksand Sommerland gælder den dag du vælger samt den efterfølgende dag.**

Pris på firstcamp.se i forbindelse med booking af indkvartering:

1-dagsbillet: 425 kr.
2-dagesbillet: 605 kr.

Det er samme pris for børn som for voksne, men børn under 1 meter går gratis ind.

* Du kan vælge om billetten skal gælde for ankomstdagen eller dagen efter.
** Hvis du kun har booket en nat, gælder billetten for ankomstdagen og den efterfølgende dag. Bliver du flere nætter, kan du vælge hvilken dag billetten gælder for, men altid to dage i træk.


Normalpris 1 dag: Lavsæson (17. juni-2. juli) 425,- Højsæson (3. juli – 13. august) 495,-
Normalpris 2 dage: Lavsæson (17. juni-2. juli) 605,- Højsæson (3. juli – 13. august) 725,-

Nogle udvalgte attraktioner

Hungrer du efter adrenalin og spænding? I Leksand Sommarland er der karruseller og aktiviteter for store og små. Sommerlandet har et komplet vandland med rutsjebaner og opvarmede bassiner, samt Sveriges længste rafting-bane. Her finder du højdebanen for de modige, drift kart-banen for de farttossede og kædekarrusellen for dem, der gerne vil svæve mellem skyerne. Det er også umuligt at nævne Drop N Twist uden at få kriller i maven. En vanvittig oplevelse, hvor du kører hurtigt op og ned, mens karrusellen drejer rundt. Her får familien alle muligheder for en dag fuld af fart!

Kædeflyveren

Kan du føle euforien? Svæve og snurre rundt 20 meter oppe i luften i en rigtig klassiker! Pluspoint til dig som vover at strække armene ud.

Drop´n Twist

Føl kildren i maven når du er 17 meter oppe i luften og hurtigt kører op og ned samtidig med at du snurrer rundt.

Højdebanen

Her kan du opleve klatring op til 10 meters højde. Klatre blandt trætoppene med en helt fantastisk udsigt mod søen Siljan. Klarer du hele banen uden at blive svimmel?

Driftkraft

En adrenalinpumpende oplevelse hvor du skrider frem på eldrevne carts med en fantastisk acceleration. Et specialdesignet underlag gør køreoplevelsen ekstra sjov!

Vandland

Splash! Et komplet vandland med 10 rutsjebaner i opvarmede pooler. Konkurrer om hvem der kommer hurtigst ned fra Speed Hill eller tag Free Fall nedad 17 meters faldhøjde. Her er også Sveriges længste kunstige rafting – Crazy River.