Gå til indhold

Konference i naturskønne omgivelser

En konference er en konference, en konference med en aktivitet er en oplevelse
– Hos First Camp levererer vi oplevelser.

Planlægger du en større konference, event eller måske et Kick Off, ønsker du en konference med teambuilding-tema eller et bestyrelsesmøde? Hos First Camp skræddersyer din konference efter dine ønsker og behov, på en af ​​vores smukt beliggende destinationer i både Danmark og Sverige.

– Konkurrencedygtige priser
– Midt i naturen
– Hav, sø, skov eller fjeld, vælg selv!
– Tidseffektivt – Vi tilbyder en lang række aktiviteter på eller i nærheden af vores destinationer.

At bringe medarbejderne sammen med en aktivitet er den bedste måde at skabe positiv energi, skabe fællesskab og et tilhørsforhold. Vi kommer gerne med forslag og kan skræddersy det, der passer dig bedst. Vi kan tilbyde en række aktiviteter på vores destinationer og endnu flere i umiddelbar nærhed, hvilket giver dig en række mulige aktiviteter at vælge imellem. Alt fra det lille til det store eventyr. Det betyder, at du kan kombinere din konference med gruppe- og/eller individuelle aktiviteter på en tidseffektiv måde.

Gruppe, konference eller træningslejr? Kontakt os så fortæller vi mere!

Vidste du, at vi har muligheder til dig, uanset om du er en lille gruppe på 12 personer eller en større virksomhed på 1200 personer? Udfyld en interessetilkendegivelse herunder, så vender vi tilbage til dig med mere information. Du kan også sende en mail til konference@firstcamp.dk . Vi glæder os så meget til at høre fra dig!

Vores destinationer med mulighed for konference

Hvad med en konference blandt Norrlands fredelige natur, de hyggelige dale i ora, Örebros eventyr eller Nordfyns åbne landskaber? Her er noget for alle virksomheder, store som små! Læs mere om hver destination nedenfor. Send også gerne en mail til konference@firstcamp.dk, for yderligere information om vores andre destinationer.

Hasmark Strand - Fyn

Enestående Nordfyn

Hvad siger du til en inspirerende konference i Danmark? På Hasmark Strand - Fyn findes der rigtig fine lokaler. Her findes også gode muligheder for aktiviteter i naturskønne omgivelser, eller hvorfor ikke forkæle dig selv med den luksus at afslutte konferencen i loungeområdet med pool og bar. Du kan vælge at bo i vores veludstyrede hytter, i Glamping-telte eller på campingpladsen.

- Naturskønne omgivelse
- Boldbane
- Spa
- Sauna
- Lounge-område
- Bar
- 100 meter fra sandstrand

Bøsøre Strand - Fyn

Eventyrlige Sydfyn

Hos First Camp Bøsøre Strand får du en konference i yderst naturskønne omgivelser, med masser af aktiviteter for alle slags møder og konferencer. Bøsøre ligger på Sydfyn, helt ud til Storebælt, og med udsigt til Storebæltsbroen. Prøv kræfter med en kajaksejlads, udfordre dit team til et slag fodboldgolf eller minigolf. Mulighederne er mange. Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter, Glamping-telte eller på campingpladsen.

- Naturskønne omgivelser
- Få skridt fra sandstrand
- Kajak
- Fodboldgolf
- Minigolf
- Spa

Klim Strand - Nordvestkysten

Fascinerende Nordjylland

First Camp Klim Strand byder på fascinerende natur og historiske seværdigheder. Områdets klitplantager og lange hvide sandstrande er den perfekte kulisse for et godt møde. Udfordre dit team på minigolfbanen, multibanen, på beachvolleybanen eller måske til et slag Padel? Efterfølgende kunne et besøg i vores Wellness-afdeling med massagebad, dampbad, sauna og det "kolde gys" måske friste? Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter, eller på campingpladsen.

- Tennis
- Padel
- Boldbane
- Naturskønne omgivelser
- MTB
- 200 meter fra sandstrand

Moraparken - Dalarna

I fædrenes fodspor for fremtidige sejre

I Moraparken kan vi rumme alt fra mindre bestyrelsesmøder til større arrangementer og alt derimellem. I vores konferencecenter er der 10 konferencelokaler af forskellig størrelse, hvoraf det største kan rumme op til 450 personer. I vores restaurant er der også bowlingbaner. Du kan vælge at bo på vores hotel eller i veludstyrede hytter. Der er selvfølgelig også campingpladser.

- Moutainbike
- Kirkebådsroning
- Udendørs teambuilding
- Eget Vasalopp på ski eller cykel
- Langrend med guide

Ansia - Lycksele

Roen findes her, eventyr ligeså

Uanset om du leder efter ro eller et eventyr, har du fundet det rigtige sted. Ved Umeälvens spejl ligger magiske Ansia. Her finder du et konferencecenter, en fantastisk restaurant, spa med spabade og et festlokale med udsigt over elven. Du kan vælge at bo på vores hotel eller i veludstyrede hytter. Der er selvfølgelig også campingpladser.

- Rafting
- Kano orientering
- Teambuildning
- Hundehold
- Is kort
- Langrend

Ånnaboda - Örebro

Magisk natur i dybet af Bergslagen

Midt i Bergslagens vilde natur, for foden af ​​Kilsbergen og et stenkast fra søen Ånnaboda ligger vores perle Ånnaboda. Örebro er kun 20 km. væk. I området er der mountainbikes til leje og der er også to helt nye padelbaner. Du kan vælge at bo på vores hotel eller i veludstyrede hytter. Der er selvfølgelig også campingpladser.

- Mouintainbike
- Elektronisk skiskydning
- Teambuildning
- Yoga
- Padel
- Langrend

Duse Udde - Säffle

Konference i Säffle

På vores naturskønne rejsemål i Duse Udde - Säffle findes der et fint mødelokale til leje, der kan rumme op til 125 personer. Her bor du tæt på natur og smukke omgivelser. På destinationen er der også en varmende afslapningshytte, som du kan nyde.

  • Antal konferencelokaler:

    1 stk

Orsa - Dalarna

Konference i Orsa

Velkommen til Dalarnas Riviera, nemlig Orsa - Dalarna. Her kan du holde konferencer i hyggelige lokaler og samtidig nyde den smukke udsigt over Orsasjön. På destinationen er der flere aktiviteter, som du kan lave i forbindelse med din konference eller møde.

  • Antal konferenslokaler:

    2 st

Sikre en unik konferenceoplevelse

Naturskønne aktiviteter

Giv jer selv de bedste forudsætninger for godt samarbejde og holdånd i virksomheden. Med sjove aktiviteter i forbindelse med, at du afholder din konference, kan du styrke din holdånd og nå nye højder. Vores naturvenlige destinationer har alt til en vellykket konference, fyldt med skønne udendørsaktiviteter som cykling, kanosejlads, teambuilding teamaktiviteter i naturen og meget mere! Vi hjælper dig gerne med ideer og planlægning, så du får den bedste oplevelse!

Store konferencer eller mindre møder?

Uanset om du planlægger en stor konference eller et mindre bestyrelsesmøde, er vi her for at imødekomme dine krav. Vi har flere forskellige muligheder for konferencelokaler, der passer til både store og små virksomheder. De fleste lokaler er fuldt udstyret med alt det udstyr du skal bruge, du finder projektorer, højtalere og mikrofoner mv. Størstedelen af ​​lokalerne har desuden justerbare siddepladser, hvilket betyder, at I kan vælge og justere efter, hvordan I ønsker det, og hvor mange I skal deltage.

Mad, kaffe og frokostmuligheder

Når du vælger at holde en konference eller et møde på en af ​​vores destinationer, får du samtidig mulighed for mad, kaffe og frokost. Vi er opsatte på at imødekomme dine behov og hjælper dig gerne med at skræddersy muligheder, der passer til dine ønsker og krav. Med vores beliggenheder tæt på naturen kan du nyde inspirerende konferencer og måltider eller kaffepauser udenfor i smukke og fredelige omgivelser. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter