Kickstart sæsonen - camper for kun kr. 100 pr. nat!

ENDELIG starter sæsonen og det skal selvfølgelig fejres - i hele tre måneder endda! I udvalgte weekender i april, maj og juni kan du booke camping for kun kr. 100 kr. pr. nat, skønt ikke?

Kom og fejr det med os og start campingsæsonen på bedste vis. Book camping på din yndlingsdestination eller benyt lejligheden til at opdage en ny. Uanset hvad, vil du kunne campere for kun kr. 100 pr. nat på alle destinationer i Sverige, Norge og Danmark. Ingen kode er nødvendig, prisen gælder for BASIS bookinger og er allerede indkodet i bookingen. Enkelt, fleksibelt og godt – præcis som det skal være, når man camperer.

Tag din familie, venner eller dine bedste campingnaboer med og fejr foråret sammen med os. Tjek alle datoer og destinationer længere nede på siden! Kampagnen gælder for ophold booket hele weekenden, så for at drage fordel af denne fantastiske pris, skal du booke fredag til søndag for kun kr. 200,-.

Klim Strand - Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.  der findes næppe nogen campingplads, der giver bedre rammer for dine feriefornøjelser end First Camp Klim Strand. På Klim Strand venter et ægte campingeventyr med 600 m2 indendørs legeland, pool, badeland og Wellness-afdeling. Derudover finder du mange hyggelige aktiviteter, som f.eks. padel, hoppepude, minigolf, legepladser og meget mere.

Et par gode tips..

 • Indendørs pool og badeland
 • Wellness-afdeling
 • Gratis aktiviteter for store og små

Bøsøre Strand - Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet. Hold jeres næste ferie et sted, hvor der er tid til at have det sjovt, tid til at slappe af og tid til at være sammen. På campingpladsen finder du masser af aktiviteter for hele familien. Som f.eks.: indendørs og udendørs badeland, spa, sauna, minigolf, fodboldgolf, direkte adgang til Costa del Bøsøre, gratis aktivitetsprogram og meget mere.

Et par gode tips..

 • Indendørs badeland
 • Direkte adgang til Costa del Bøsøre
 • Gratis aktiviteter for store og små

Frigård - Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland. First Camp Frigård ligger i Kollund, i en mangfoldig natur med skov og strand, tæt ved Flensborg Fjord og Flensborg by. Nyd den frie atmosfære, den smukke natur, de mange aktiviteter for store og små. På campingpladsen finder du masser af aktiviteter for hele familien. Som f.eks.: udendørs opvarmet pool, jacuzzi, sauna, minigolf, hoppepude, legepladser, gåafstand til Flensborg Fjord og meget mere.

Et par gode tips..

 • Tæt ved den dansk-tyske grænse
 • Gåafstand til Flenborg Fjord
 • Gratis aktiviteter for store og små

Skovlund - Lillebælt

Velkommen til First Camp Skovlund - Lillebælt. En sand ferieoase der danner de skønneste rammer for din ferie. Hos os finder du alle de moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til, men også en række andre tilbud, der kan være med til at gøre jeres sommerferie til en mindeværdig oplevelse. På Skovlund finder du f.eks. udendørs opvarmet badeland, fodboldbane, hoppepude, legepladser og børneklub.

Et par gode tips..

 • Tæt ved Middelfart og Odense
 • Enestående udsigt over Båring Vig
 • Gratis aktiviteter for store og små

Bogense City - Fyn

Om man er til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det hele lade sig gøre i Bogense. Her er både noget til naturelskeren og bymennesket, da Bogense by trods sin beskedne størrelse har mange forskellige butikker, restauranter, caféer og supermarkeder. På campingpladsen finder du f.eks.: fodboldbane, legepladser, tennis, børneklub og meget mere.

Et par gode tips..

 • Indendørs badeland
 • Fri adgang til Bogense Svømmehal
 • Gratis aktiviteter for store og små

Råbjerg Mile - Skagen

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland tæt ved Råbjerg Mile. Naturen omkring campingpladsen indbyder til udflugter, og enestående naturoplevelser. Campingpladsen ligger 12 km syd for Skagen by. På campingpladsen finder du f.eks.: petanquebane, fodboldbane, tennisbane, minigolfbane, flere sjove legepladser og hoppepuder

Et par gode tips..

 • Indendørs badeland
 • Cykelafstand til Skagen
 • Gratis aktiviteter for store og små

Hasmark Strand - Fyn

Velkommen til First Camp Hasmark Strand - Fyn. En ægte ferieperle på Nordfyn. Ligeså snart du ankommer, ser den store vikingeborg som er kernen på pladsen og huser blandt andet reception, bistro og butik. Vores store legeplads er bygget op omkring et stort vikingeskib, der indbyder til sjove skattejagter og vikingelege for børn i alle aldre. Hele pladsen er præget af et gennemført vikingetema. Derudover finder du bl.a.: indendørs- og udendørs badeland, seks legepladser, fodboldbane, beachvolley, børneklub og meget mere.

Et par gode tips..

 • Indendørs badeland
 • Direkte adgang til Playa del Hasmark
 • Gratis aktiviteter for store og små

Lakolk Strand - Rømø

First Camp Lakolk Strand på Rømø er en ægte ferie perle i Sønderjylland. Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet. Rømø, som er den største ø på den danske vestkyst, lokker med en af Europas bredeste sandstrande og altid klare, blå hav. På campingpladsen finder du bl.a. flere legepladser, minigolf, hoppepude og minigolf. Campingpladsen ligger ligeledes i gåafstand til butikscenter, hvor du finder caféer, restauranter og shoppingmuligheder.

Et par gode tips..

 • Direkte adgang til Playa del Lakolk
 • Minigolf, hoppepude, legepladser
 • Gåafstand til gode shoppingmuligheder

Aarhus - Jylland

First Camp Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter. På destinationen er der grønt så langt øjet rækker i et kuperet og smukt naturområde. På destinationen er der en opvarmet udendørspool til årets solrige dage, en fartfyldt legeplads til hurtige små ben, minigolfbane og opholdsrum med billardbord.
Det er også superenkelt at komme til Aarhus med bus, letbanen, cykel eller bil. Velkommen til First Camp Aarhus!

Et par gode tips..

 • Let adgang til Aarhus
 • Opvarmet pool, minigolf, billiard
 • Skøn natur, og udsigt til Aarhusbugten

Klik på din destination for at booke camping til en god pris!

Book 14. - 16. april for kr. 100,- pr. nat

Kampagnen er fordelt på tre forskellige weekender ud fra hvornår destinationerne starter deres sæson. Det skyldes, at foråret ikke falder på samme tid i de forskellige lande. Minimums booking i perioderne er 2 nætter. *På First Camp Sjöstugan - Älmhult kan camping kun bookes på stedet eller telefonisk. **I Danmark er op til seks personer inkluderet til prisen på kr. 100 ,- pr. nat.