3 FOR 2

Mærk forårssuset - Book tre nætter, betal for to!

Mærk forårssuset - Book tre nætter, betal for to!

Foråret er endelig her, og det fejrer vi med ægte forårshygge! Netop nu kan du booke tre nætter, men kun betale for to. En perfekt mulighed for at forlænge weekenden og få mere tid til at udforske nye steder, opleve den skønne natur og skabe minder for livet. Nyd skønne dage i forårssolen med frisk luft og udendørsaktiviteter på alle destinationer i Danmark, Sverige og Norge.

Tilbuddet gælder hele vejen frem til og med 31. maj 2023, så der er masser af datoer at vælge imellem. Hvis du ikke er sikker på, hvornår du vil afsted, kan du altid booke hos Flex, og få dine penge tilbage, hvis du fortryder. Ingen tid at spilde - foråret venter på dig!

*Rabatten gælder ved booking af minimum tre overnatninger til og med 31/5 2023. Tilbuddet gælder ikke i Kristi Himmelfartdagene 17/5-21/5. Kampagnen kan ikke kombineres med eksisterende tilbud og rabatkoder. Tilbuddet kan kun bookes online. Bemærk venligst, at rabatten udgør 33% af den samlede overnatningspris for de tre nætter.

Tilbuddet gælder på følgende destinationer i Danmark:

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

Bøsøre Strand – Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet.

Frigård – Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland, en af Danmarks bedste campingpladser.

Råbjerg Mile – Skagen

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland, midt i Danmarks storslåede natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile.

Lakolk Strand – Rømø

Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdensarv. Rømø, som er den største ø på den danske vestkyst, lokker med en af Europas bredeste sandstrande og altid klare, blå hav.

Hasmark Strand – Fyn

Når du besøger First Camp Hasmark Strand – Fyn træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg.

Aarhus – Jylland

Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter.

Skovlund – Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, minigolf, tennis, kiosk, café og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien.

Bogense City – Fyn

Om man er til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det lade sig gøre i Bogense.