Gå til indhold

Hyttehygge til vinter ❄️ Overnat 3 nætter, betal kun for 2

Nu kan drømmen om vinterhygge endelig kan gå i opfyldelse! Nu kan du overnatte tre nætter i en campinghytte, men kun betale for to. Perfekt, hvis du vil benytte lejligheden til at samle dine nærmeste inden julen starter, tage afsted i nytårsweekenden eller bruge dagene mellem jul og nytår på at slappe af på din yndlingsdestination.

Vælg mellem over 55 destinationer og find din helt egen vinterdrøm, fra Boden i det nordlige Sverige til Frigård i Sønderjylland. Og ja, du hørte helt rigtigt – tilbuddet gælder alle vores danske og svenske destinationer. Med rabatkoden: HYTTEHYGGE22 får du den tredje nat gratis, hurra! Rabatten gælder kun de første tre overnatninger, men du kan selvfølgelig bestille flere dage end det. Tilbuddet gælder hele vejen fra 18. november til 9. januar 2023, så der er masser af datoer at vælge imellem!

Hvis du ikke er sikker på, hvornår du vil afsted, kan du vælge Flex, når du bestiller, så kan du ændre mening indtil 15 dagen før ankomst.

Book online med rabatkoden: HYTTEHYGGE22

Ønsker du at overnatte på en af ​​vores svenske destinationer? Brug koden: STUGMYS22, når du booker!

Hyttehygge hen over julen, de mellemliggende dage, til nytår eller som start på det nye år!

Vores hyggelige familiehytter er perfekte, hvis I gerne vil væk et par dage og bare hygge jer med hinanden, eller hvis I holder jul og nytår sammen med familien et andet sted, men alligevel gerne vil have jeres eget sted at komme hjem til. Udnyt lejligheden til at komme lidt væk, og forkæl dig selv med lidt ekstra ferie.

Ultimativ hyttehygge

Hvordan hygger man sig bedst i en campinghytte? Det kan vi svare på! Det eneste, der skal til, er at samle dem, du holder allermest af, og dem som du vil skabe dejlige minder at se tilbage på, sammen med. Medbring sjove brætspil, udforsk seværdigheder i nærområdet, og nyd kvalitetstid sammen.

Husdyrvenlig ferie

Tag dine firbenede venner med på ferie! I flere af vores hytter er jeres firbenede venner velkomne, så de også kan tage del i ferien. Perfekt til dig, der gerne vil væk fra byen over nytår. Se ikoner under beskrivelse for, hvilke regler der gælder.

Vinteraktiviteter

Over 55 destinationer inviterer til masser af skønne aktiviteter for dem, der kan lide friluftsliv. Prøv f.eks. mountainbike, vinterbadning og vandring. Løbe- og cykelruter i naturskønne omgivelser, kig efter månen på aftenhimlen og kast dig ud i et opfriskende vinterbad. Ja, listen kan blive lang!

Nogle af vores favoritter – campinghytter til hele familien

Hasmark Strand - Fyn

Mobile home

Ønsker I en smule mere komfort, men vil stadig have den ægte campingoplevelse?  Så er vores mobile homes lige noget for jer. Vi har 12 store Luksus Mobile Homes med plads til 8 personer i hver. Det er tilladt at medbringe husdyr i alle mobile homes.

Hasmark Strand - Fyn

Stor Vikingehytte

Oplev den helt unikke campingstemning, og vælg en af vores store Vikinghytter. Book en fantastisk hytte med et anderledes design. Vi har 18 store Vikinghytter med plads til 6 personer i hver. Det er tilladt at medbringe husdyr i alle Vikingehytter.

Frigård - Flensborg Fjord

Luksus Fjordhytte

Luksus hytter med eget toilet og bad. Opholdsstue med TV og side plads. Soveværelse med dobbeltseng, hems med to sovepladser og moderne køkken med rigtig ovn, service og opvaskemaskine! Det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Frigård - Flensborg Fjord

Luksus Kollundhytte

Hytterne er 25 m² med eget toilet og bad, separat soveværelse og hems. Hytterne har en rummelig stue, stort køkken. Alt i service, varmt og koldt vand, 4 kogeplader, ovn, køleskab m/frys, opvaskemaskine, kaffemaskine samt TV. Det er tilladt at medbringe husdyr i alle Luksus Kollundhytter.

Klim Strand - Nordvestkysten

Strandhytte

Strandhytte på 30 kvm med plads til hele familien og måske et par venner. Strandhytten har stråtag, bad/toilet, TV og opvaskemaskine. 2 soverum og møbler på terrassen, så du kan nyde vintersolen eller lyden af det brusende Vesterhav. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Råbjerg Mile - Skagen

Skagenshytte Plus

Skagenshytte Plus har eget toilet og bad, 2 separate soverum, samt TV. Et soverum med dobbeltseng, hems med 2 sovepladser samt køjerum til 2. Hytterne har veludstyret køkken med komfur, ovn, v/k vand, køleskab og fryser. Hytterne er 25 m2 ekskl. hems og terrasse. Husdyr er tilladt.

Bogense City - Fyn

Æbelø hytte

Dejlige hytter på 25mbeliggende tæt ved legepladsen. Æbelø hytter er indrettet med bad/toilet, køkken og opholdsstue. Der er også en dejlig terasse hvor I kan sidde og nyde vintersolen. Husdyr er tilladt.

Bogense City - Fyn

Samsø hytte

Hytte til 6 personer på 25m2 beliggende tæt ved Bogense Svømmehal. Samsø hytten har eget bad/toilet, køkken og stue. Der er også en terresse hvor I kan sidde og nyde vintersolen. Husdyr er tilladt.

Lakolk Strand - Rømø

Lakolkhytte

Hytte på 25 m2 med køleskab, kogeplader, tv og sovesofa. Der er dyner og puder til 6 personer og sengetøj kan lejes eller selv medbringes. Der er eget badeværelse, toilet/bad og terasse. Husdyr er tilladt.

Dejlige hoteller hos First Camp

Moraparken - DalarnaInkl. morgenmad

Hotelværelse i Mora

I Mora er der flere hotelværelser at vælge imellem og det største værelse er for op til fire personer. Eller hvorfor ikke kaste ud og booke suiten?

Ansia - LyckseleInkl. morgenmad

Hotellrum i Ansia

Det lille hotel i Ansia har 15 dobbeltværelser og tre suiter. Suiterne har spabad eller sauna, her kan du slappe af komfortabelt!

Ånnaboda - ÖrebroInkl. morgenmad

Hotellrum i Ånnaboda

Hotellet i Ånnaboda har flere enkelt- og dobbeltværelser. Stjerneværelset er hotellets største værelse, med egen udgang og jacuzzi.

*Tilbuddet gælder kun ved online bookinger i perioden 18/11 2022 – 9/1 2023 og gælder alle destinationer i Danmark og Sverige ved bestilling af hytte eller hotelværelse. Koden STUGMYS22 eller HYTTEHYGGE22 skal benyttes ved booking for at rabatten gælder. Bemærk venligst, at rabatten udgør 33% af den samlede overnatningspris for de tre nætter. Rabatten kan ikke kombineres med andre priskampagner og gælder ikke firmaovernatning.

First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter