alt
alt
alt
alt

First Camp i Danmark

Der er noget specielt ved camping. Du har naturen lige i nærheden, det er nemt at opdage nye steder, og det giver dig frihed til at slappe af, hvor det passer dig.

First Camp er en stor skandinavisk kæde, som vokser i Danmark. Lige nu har vi 8 fantastiske perler af drømmesteder nær havet. Alle vores destinationer har behagelige feriehuse, hyggelige campingpladser og masser af dejlige udendørs aktiviteter! Flere af destinationerne har også sjove badelande og poolområder både indendørs og udendørs.

Fra efteråret 2016 har First Camp drevet campingpladsen Lakolk Strand på Rømø, og siden da er flere populære ferieperler kommet til. At campere hos os skal være nemt, uanset om du bliver hele sæsonen på én destination eller vælger at opdage flere nye steder, så vi har gjort det let for dig at falde til.

Som en fælles campingkæde med destinationer af varierende størrelser, med forskellige aktiviteter og udbud, har vi mulighed for at tilbyde dig masser af inspiration og tips til nye rejsemål. Vi har også mulighed for at udvikle vores destinationer og arbejder hver dag for at give vores gæster en oplevelse på et højt niveau.

Vores mål er, at du får dejlige campingminder hos os, og vi glæder os til at tage dig med på vores rejse!

Velkommen til First Camp i Danmark ?