alt
Yessi musikvideo
alt
alt

Kristi Himmelfartsferie – Familietilbud

Spænd campingvognen på bilen, og tag afsted på den skønneste Kristi Himmelfartsferie. Eller hvad med en telttur i den friske luft. Hos First Camp har vi plads til det hele! ?

Du kan læse mere om vores familie Kr. Himmelfartstilbud herunder, men vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder ved onlinebooking før ankomst.

Fri adgang til badeland i Kristi Himmelfartsferien gælder på følgende destinationer:

First Camp Hasmark Strand

First Camp Bøsøre Strand

First Camp Bogense City

First Camp Råbjerg Mile

First Camp Klim Strand

Hold udkig! Vores gratis aktivitetsprogram kommer snart..

Tag campingvognen, teltet eller autocamperen, med til en af First Camps herlige destinationer, og nyd Kr. Himmelfarts ferien med familien. For kun 125,- ekstra, kan du endda frit vælge mellem alle vores ledige pladser i alle kategorier (dog ikke diamant og komfortpladser med stenbelægning)

Besøg os 4 nætter mellem d. 17. maj – 21. maj 2023

Ønsker du fleksibilitet med med mulighed for afbestilling og ændringer helt indtil kl. 15.00 dagen før ankomst, kan vi også tilbyde vores Kr. Himmelfartsferie med vores FLEX pris.

Prisen er inklusiv:

Spar booking gebyret på kr. 100,- og book online.

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger og at Lakolk Strand ikke har swimmingpool/badeland.

Sær tilbud: Booker du både vores Kristi Himmelfartstilbud og vores Pinseferietilbud kan du lade vognen stå for blot DKK 20,- pr. døgn. Ring til pågældende campingplads for at høre nærmere.

Afbestillingsgaranti? Så er Flex løsningen for dig.

Du kan annullere dit ophold indtil 15:00 dagen før ankomst med fuld refusion af reservationsværdien (minus et administrationsgebyr på DKK 100,- i Danmark). Denne mulighed er god, hvis du for eksempel vil booke dit foretrukne sted i god tid, men er usikker på, om du kan komme den dag. Vi tilbyder blot mere frihed i din reservation. Bemærk, at hvis reservationen blev foretaget pr. Telefon, vil der også blive betalt et reservationsgebyr på DKK 100, dette refunderes ikke ved afbestilling.


Tilbuddet gælder på: