Familjefest

FAMILIETILBUD HOS FIRST CAMP

20 % rabat på alle destinationer ⛱️

20% rabat til dig som rejser med dit barn i juni ☀️

Foråret er endelig her, og det vil vi gerne fejre med et ægte forårs-tilbud. Tag dine børn eller børnebørn under 12 år med til en af ​​vores 60 destinationer og få 20% rabat på din booking! Den ultimative måde at sparke sommeren igang, hvis du spørger os. Skab sommerferieminder, benyt lejligheden til at booke studenterfesten, fødselsdagsfejringen eller den årlige familiefest til en fantastisk rabatpris fra 1. juni - 22. juni 2023 - hurra!

Camping, hytter, hotel eller glamping i Sverige, Danmark eller Norge - valget er dit!

Det er lige meget, hvordan eller hvor du ønsker at bo - tilbuddet gælder alle overnatninger på alle vores destinationer!

Rabatkoden gælder:

Brug rabatkoden i sidste trin af online bookingen: FAMILY23

*Rabatten gælder kun i opholdsperioden 1. juni – 22. juni. Det er nok, at mindst én person i selskabet er under 12 år for at benytte rabatten. Kampagnen kan ikke kombineres med allerede eksisterende tilbud eller rabatkoder. Rabatten gælder både FLEX og BASIS bookinger. Kan kun bookes online. Gyldigt ID kan være påkrævet ved indtjekning.

Familiefavoritter hos First Camp i Danmark

Kickstart sommerferien med familien på en af ​​First Camps destinationer. Vi har en bred vifte af spændende aktiviteter og eventyr for både store og små campister, fordi vi ønsker, at alle skal have det rigtig, rigtig sjovt med os!