alt
alt
alt
alt

Camping i pinsen fra kr. 1.195,-


Gør klar til en af årets helt store campingweekender, og tag afsted i pinsen. Kom ud og nyd den friske luft, de mange aktiviteter og den gode stemning. Hos First Camp har vi det hele!

Tag campingvognen, teltet eller autocamperen, med til en af de danske First Camp pladser til pinse.

Besøg os 3 nætter mellem d. 26. maj – 29. maj 2023

Prisen er inklusiv:

Ønsker du fleksibilitet med med mulighed for afbestilling og ændringer helt indtil kl. 15.00 dagen før ankomst, kan vi også tilbyde vores sommerferietilbud med vores FLEX pris.

Spar booking gebyret på kr. 100,- og book online.

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger og at Lakolk Strand ikke har swimmingpool/badeland. First Camp forbeholder sig retten til at foretage justeringer af poolernes og badelandenes åbningstider afhængigt af vind og vejr.


Klim Strand - Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.  der findes næppe nogen campingplads, der giver bedre rammer for dine feriefornøjelser end First Camp Klim Strand. På Klim Strand venter et ægte campingeventyr med 600 m2 indendørs legeland, pool, badeland og Wellness-afdeling. Derudover finder du mange hyggelige aktiviteter, som f.eks. padel, hoppepude, minigolf, legepladser og meget mere.

Fra kr. 1.195,-

 • Indendørs pool og badeland
 • Wellness-afdeling
 • Gratis underholdning og aktiviteter for hele familien

Bøsøre Strand - Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet. Hold jeres næste ferie et sted, hvor der er tid til at have det sjovt, tid til at slappe af og tid til at være sammen. På campingpladsen finder du masser af aktiviteter for hele familien. Som f.eks.: indendørs og udendørs badeland, spa, sauna, minigolf, fodboldgolf, direkte adgang til Costa del Bøsøre, gratis aktivitetsprogram og meget mere.

Fra kr. 1.195,-

 • Indendørs og udendørs badeland
 • Direkte adgang til Costa del Bøsøre
 • Gratis underholdning og aktiviteter for hele familien

Frigård - Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland. First Camp Frigård ligger i Kollund, i en mangfoldig natur med skov og strand, tæt ved Flensborg Fjord og Flensborg by. Nyd den frie atmosfære, den smukke natur, de mange aktiviteter for store og små. På campingpladsen finder du masser af aktiviteter for hele familien. Som f.eks.: udendørs opvarmet pool, jacuzzi, sauna, minigolf, hoppepude, legepladser, gåafstand til Flensborg Fjord og meget mere.

Fra kr. 1.195,-

 • Udendørs opvarmet pool
 • Gåafstand til Flenborg Fjord
 • Gratis underholdning og aktiviteter for hele familien

Skovlund - Lillebælt

Velkommen til First Camp Skovlund - Lillebælt. En sand ferieoase der danner de skønneste rammer for din ferie. Hos os finder du alle de moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til, men også en række andre tilbud, der kan være med til at gøre jeres sommerferie til en mindeværdig oplevelse. På Skovlund finder du f.eks. udendørs opvarmet badeland, fodboldbane, hoppepude, legepladser og børneklub.

Fra kr. 1.195,-

 • Opvarmet udendørs badeland
 • Enestående udsigt over Båring Vig
 • Gratis underholdning og aktiviteter for hele familien

Bogense City - Fyn

Om man er til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det hele lade sig gøre i Bogense. Her er både noget til naturelskeren og bymennesket, da Bogense by trods sin beskedne størrelse har mange forskellige butikker, restauranter, caféer og supermarkeder. På campingpladsen finder du f.eks.: fodboldbane, legepladser, tennis, børneklub og meget mere.

Fra kr. 1.195,-

 • Udendørs opvarmet pool
 • Fri adgang til Bogense Svømmehal
 • Gratis underholdning og aktiviteter for hele familien

Råbjerg Mile - Skagen

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland tæt ved Råbjerg Mile. Naturen omkring campingpladsen indbyder til udflugter, og enestående naturoplevelser. Campingpladsen ligger 12 km syd for Skagen by. På campingpladsen finder du f.eks.: petanquebane, fodboldbane, tennisbane, minigolfbane, flere sjove legepladser og hoppepuder

Fra kr. 1.195,-

 • Indendørs og udendørs badeland
 • Cykelafstand til Skagen
 • Gratis underholdning og aktiviteter for hele familien

Hasmark Strand - Fyn

Velkommen til First Camp Hasmark Strand - Fyn. En ægte ferieperle på Nordfyn. Ligeså snart du ankommer, ser den store vikingeborg som er kernen på pladsen og huser blandt andet reception, bistro og butik. Vores store legeplads er bygget op omkring et stort vikingeskib, der indbyder til sjove skattejagter og vikingelege for børn i alle aldre. Hele pladsen er præget af et gennemført vikingetema. Derudover finder du bl.a.: indendørs- og udendørs badeland, seks legepladser, fodboldbane, beachvolley, børneklub og meget mere.

Fra kr. 1.195,-

 • Indendørs- og udendørs badeland
 • Direkte adgang til Playa del Hasmark
 • Gratis underholdning og aktiviteter for hele familien

Lakolk Strand - Rømø

First Camp Lakolk Strand på Rømø er en ægte ferie perle i Sønderjylland. Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet. Rømø, som er den største ø på den danske vestkyst, lokker med en af Europas bredeste sandstrande og altid klare, blå hav. På campingpladsen finder du bl.a. flere legepladser, minigolf, hoppepude og minigolf. Campingpladsen ligger ligeledes i gåafstand til butikscenter, hvor du finder caféer, restauranter og shoppingmuligheder.

Fra kr. 1.195,-

 • Direkte adgang til Playa del Lakolk
 • Minigolf, hoppepude, legepladser
 • Gåafstand til gode shoppingmuligheder

Aarhus - Jylland

First Camp Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter. På destinationen er der grønt så langt øjet rækker i et kuperet og smukt naturområde. På destinationen er der en opvarmet udendørspool til årets solrige dage, en fartfyldt legeplads til hurtige små ben, minigolfbane og opholdsrum med billardbord.
Det er også superenkelt at komme til Aarhus med bus, letbanen, cykel eller bil. Velkommen til First Camp Aarhus!

Fra kr. 1.195,-

 • Let adgang til Aarhus
 • Opvarmet pool, minigolf, billiard
 • Skøn natur, og udsigt til Aarhusbugten

Sær tilbud: Booker du både vores Kristi Himmelfartstilbud og vores Pinseferietilbud kan du lade vognen stå for blot DKK 20,- pr. døgn. Ring til pågældende campingplads for at høre nærmere.

Afbestillingsgaranti? Så er Flex løsningen for dig.

Du kan annullere dit ophold indtil 15:00 dagen før ankomst med fuld refusion af reservationsværdien (minus et administrationsgebyr på DKK 100,- i Danmark). Denne mulighed er god, hvis du for eksempel vil booke dit foretrukne sted i god tid, men er usikker på, om du kan komme den dag. Vi tilbyder blot mere frihed i din reservation. Bemærk, at hvis reservationen blev foretaget pr. Telefon, vil der også blive betalt et reservationsgebyr på DKK 100, dette refunderes ikke ved afbestilling.