Gå til indhold

Kristi Himmelfartsferie – Familietilbud

Spænd campingvognen på bilen, og tag afsted på den skønneste Kristi Himmelfartsferie. Eller hvad med en telttur i den friske luft. Hos First Camp har vi plads til det hele! 😁

Du kan læse mere om vores familie Kr. Himmelfartstilbud herunder, men vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder ved onlinebooking før ankomst.

Gratis aktivitetsprogram

Torsdag d. 26. maj

 • Yessi jagt hele dagen
 • O-løb hele dagen
 • Campingbingo hele dagen

Fredag d. 27. maj

 • Yessi jagt hele dagen
 • O-løb hele dagen
 • Campingbingo hele dagen
 • Yessi siger hej
 • Bål hygge kl. 19:00 – 20:30

Lørdag d. 28. maj

 • Yessi jagt hele dagen
 • O-løb hele dagen
 • Campingbingo hele dagen
 • Yessi siger hej

Søndag d. 29. maj

 • Yessi jagt hele dagen
 • O-løb hele dage
 • Campingbingo hele dagen
Tag campingvognen, teltet eller autocamperen, med til en af First Camps herlige destinationer, og nyd Kr. Himmelfarts ferien med familien. For kun 125,- ekstra, kan du endda frit vælge mellem alle vores ledige pladser i alle kategorier (dog ikke diamant og komfortpladser med stenbelægning)
Besøg os 4 nætter mellem d. 25. maj – 29. maj 2022 🙌 Er du en ægte vandhund der ikke kan få nok af det våde element? Så har vi en god nyhed til dig! I 2022 er fri adgang til badeland nemlig inkluderet i vores tilbud. Med i prisen er for op til 6 personer og strøm og meget mere.

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER TIL DENNE PRIS – BOOK NU 💪

FRA KUN KR. 1.495,-

Ønsker du fleksibilitet med med mulighed for afbestilling og ændringer helt indtil kl. 15.00 dagen før ankomst, kan vi også tilbyde vores Kr. Himmelfartsferie med vores FLEX pris.

Prisen er inklusiv:

 • Op til 6 personer i vognen / teltet
 • Fri adgang til pool/badeland* 🙌
 • Strømforbrug og el tilslutning
 • Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
 • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
 • Masser af gratis aktiviteter for hele familien

Spar booking gebyret på kr. 100,- og book online.

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger og at Lakolk Strand ikke har swimmingpool/badeland.

Sær tilbud: Booker du både vores Kristi Himmelfartstilbud og vores Pinseferietilbud kan du lade vognen stå for blot DKK 20,- pr. døgn. Ring til pågældende campingplads for at høre nærmere.

Afbestillingsgaranti? Så er Flex løsningen for dig.

Du kan annullere dit ophold indtil 15:00 dagen før ankomst med fuld refusion af reservationsværdien (minus et administrationsgebyr på DKK 100,- i Danmark). Denne mulighed er god, hvis du for eksempel vil booke dit foretrukne sted i god tid, men er usikker på, om du kan komme den dag. Vi tilbyder blot mere frihed i din reservation. Bemærk, at hvis reservationen blev foretaget pr. Telefon, vil der også blive betalt et reservationsgebyr på DKK 100, dette refunderes ikke ved afbestilling.

Ved bookinger på First Camp Lakolk Strand – Rømø pålægges der et sikkerhedsgebyr på DKK 20,- pr. person pr. dag.

Tilbuddet gælder på:

Hasmark Strand - FynFra kr. 1.495,-

Familievenlig campingplads med stort indendørs- og udendørs badeland. Lige ud til en af Danmarks bedste strande. Masser af aktiviteter for hele familien. 3 x vinder af Danmarks bedste campingplads.

Bøsøre Strand - FynFra kr. 1.495,-

Eventyrlig campingplads med indendørs badeland, udendørs vandland, fodboldgolf, egen strand, restaurant og minigolf. Masser af aktiviteter for hele familien.

Frigård - Flensborg FjordFra kr. 1.495,-

First Camp Frigård – Flensborg Fjord ligger i Kollund, i en mangfoldig natur med skov og strand, tæt ved Flensborg Fjord og Flensborg by. Kun 3 km fra den dansk/tyske grænse. Servicebygninger og stemning i absolut topklasse.

Bogense City - FynFra kr. 1.495,-

Stor moderne campingplads kun 700 meter fra strand, centrum og marina. Du finder både en lækker udendørs swimmingpool, samt en stor svømmehal med fitnesscenter på destinationen.

Skovlund - LillebæltFra kr. 1.495,-

First Camp Skovlund – Lillebælt har en helt unik beliggenhed, med udsigt over Lillebælt fra de fleste pladser. Her finder du moderne servicebygninger, stort udendørs badeland og masser af aktiviteter for hele familien.

Lakolk Strand - RømøFra kr. 1.495,-

First Camp Lakolk Strand på Rømø er en ægte ferie perle i Sønderjylland. Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdensarv. Gæster på Lakolk Strand – Rømø har ikke adgang til badeland eller pool.

Råbjerg Mile - SkagenFra kr. 895,-

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland, midt i Danmarks storslåede natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile.

Klim Strand - NordvestkystenFra kr. 895,-

Tag på camping i Nordjylland – og oplev historiske seværdigheder og fascinerende natur. Nordjylland, og særligt Jammerbugten har en dragende historie og en fuldstændig unik natur.

First Camp Club

First Camp Club Hvis du elsker camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere