alt
Bastad Torekov glamping vaderon tält
alt
alt

Glamping i Danmark

Hos First Camp er vi først og fremmest eksperter i camping, men vidste du, at vi på mange af vores campingpladser i Danmark også tilbyder mere luksuriøse glamping overnatninger?

Hvad er Glamping?

Glamping er et nyt koncept, der er en sammensætning af glamour camping.

Glamping er en unik form for camping, der kombinerer det bedste fra begge verdener: muligheden for at nyde det skønne udeliv uden at gå på kompromis med komforten. Med andre ord, får du med et glamping ophold en mere glamourøs camping oplevelse end sædvanligvis.

Glamping involverer således typisk ophold i lækre telte, der er mere rummelige og luksuriøse end et traditionelt telt. I teltene kan der også bl.a. være king-size senge og private terrasser med en fantastisk udsigt. Uanset om du leder efter en parferie eller et familievenligt ophold, vil glamping helt sikkert tilbyde en uforglemmelig oplevelse.

Så hvorfor ikke udskifte den traditionelle camping-oplevelse for en kort stund, og prøve noget nyt? Du bliver måske helt forelsket i denne luksuriøse form for camping. Herunder finder du alle vores pladser, der tilbyder glamping i Danmark.

Prisen er altid inklusiv:

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette.