alt
alt
alt
alt

Glamping i Danmark

Hos First Camp er vi først og fremmest eksperter i camping, men vidste du, at vi på mange af vores campingpladser i Danmark også tilbyder mere luksuriøse glamping overnatninger?

Oplev vores luksuriøse glamping telte på følgende destinationer i Danmark:

Aarhus – Jylland

Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter.

Bogense City – Fyn

Om man er til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det lade sig gøre i Bogense.

Bøsøre Strand – Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet.

Frigård – Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland, en af Danmarks bedste campingpladser.

Hasmark Strand – Fyn

Når du besøger First Camp Hasmark Strand – Fyn træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg.

Lakolk Strand – Rømø

Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdensarv. Rømø, som er den største ø på den danske vestkyst, lokker med en af Europas bredeste sandstrande og altid klare, blå hav.

Råbjerg Mile – Skagen

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland, midt i Danmarks storslåede natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile.

Skovlund – Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, kiosk, café og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien.


Hvad er glamping?

Glamping er et nyt koncept, der er en sammensætning af glamour camping.

Glamping er en unik form for camping, der kombinerer det bedste fra begge verdener: muligheden for at nyde det skønne udeliv uden at gå på kompromis med komforten. Med andre ord, får du med et glamping ophold en mere glamourøs camping oplevelse end sædvanligvis.

Glamping involverer således typisk ophold i lækre telte, der er mere rummelige og luksuriøse end et traditionelt telt. I teltene kan der også bl.a. være king-size senge og private terrasser med en fantastisk udsigt. Uanset om du leder efter en parferie eller et familievenligt ophold, vil glamping helt sikkert tilbyde en uforglemmelig oplevelse.

Så hvorfor ikke udskifte den traditionelle camping-oplevelse for en kort stund, og prøve noget nyt? Du bliver måske helt forelsket i denne luksuriøse form for camping. Herunder finder du alle vores pladser, der tilbyder glamping i Danmark.

Prisen er altid inklusiv:

* Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette.
** Gælder ikke First Camp Aarhus og First Camp Lakolk.