Gå til indhold

Fiskerejse i Sverige

Du behøver ikke at rejse langt for at opleve fiskeri i verdensklasse. Mange af vores destinationer, for ikke at sige næsten alle, har glimrende fiskevand i nærheden. Og variationen er stor – ikke kun når det gælder omgivelserne, men også artsrigdommen i vandløbene. Uanset om du er ude efter en gammel, kæmpestor gedde eller lækkersulten efter nygrillet makrel eller havørred, så findes der en destination, som vil passe perfekt til netop din fiskeinteresse.

Vi tilbyder bekvem, og ærlig talt – virkelig skøn indkvartering i nærheden af nogle af Sveriges allerbedste fiskepladser. I vores moderne hytter er der masser af plads til hele sportsfiskerklubben, vennegruppen og familien. Vi snakker altså om god plads til alle fiskestænger, kasser og alle mulige støvler, agn og lignende.

Og det er noget for alle at fiske. Du behøver hverken at være professionel eller eje alt udstyret selv for at kunne fiske. Der er ofte sportfiskerklubber og fiskespecialister i nærheden, som gerne vil hjælpe. I Hökensås kan du blandt andet reservere en hel sø for at få maksimal fiskefeeling, og fangst selvfølgelig. Hvad siger du til det?

Bestil næste fiskerejse til Sverige allerede i dag – for for det er faktisk sådan, at en elendig fiskedag slår en dag jobbet på alle ugens dage 🎣

Destinationer til næste fiskerejse i Sverige

Hökensås - Tidaholm

Fiskepakke på Hökensås

Hökensås er vidt berømt for sit fiskeri. Sportfiskerklubben ligger desuden på destinationen, og her kan man få masser af tips og tricks. Det bedste ved at bestille en fiskerejse til Hökensås? Sig bare til i receptionen, så står der en varm sauna og venter, når I kommer tilbage fra dagens fisketur.

  • Åbningstider

    Destinationen er åben året rund

Gunnarsö - Oskarshamn

Østkystfiskeri i Oskarshamn

På Gunnarsö-Oskarshamn finder du et uforligneligt sted til alskens fiskeoplevelser. Med  fiskerejsens overnatningssted på Gunnarsö har du et fremragende udgangspunkt for både østkystfiskeri og fiskeri ved Emån, som gang på gang kan prale af international rekordvægt på ørreder. Læs mere og bestil næste fiskerejse allerede i dag.

  • Åbningstider

    Destinationen er åben året rund

Oknö - Mönsterås

Fiskerejse til Mönsterås

At fiske i Mönsterås har den fordel, at der i området findes utallige variationer, både når det gælder omgivelser og artsrigdom. Foruden et uforligneligt geddefiskeri her på Oknö finder du Sveriges måske bedste aborrefiskeri og et rekord stort havørredfiskeri i bugterne. Og ikke mindst findes den perfekte indkvartering på Oknö-Mönsterås.

  • Åbningstider

    Destinationen har åbent 26. marts - 26. september 2021

First Camp Club

First Camp Club Hvis du elsker camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere