Yessi Halloween
alt
Barn Efteråsferie höst
alt

Efterårsferie på first camp

Camping i efterårsferien 🍂

Vil du opleve en efterår, du aldrig vil glemme? Så skal du helt sikkert tage på camping i efterårsferien. First Camp er din go-to destination for en efterårsferie fuld af eventyr og hyggelige stunder. Lad os guide dig gennem en række spændende aktiviteter, der vil gøre din efterårsferie uforglemmelig.

Tilldbud i efterårsferien!

Efterårsferie i hytte

Fra 1.395 kr.

  • 3 nætter i campinghytte
  • Op til 8 sengepladser 
  • Fri adgang til udvalgte badeland
  • 11. oktober – 20. oktober 2024

Efterårsferie på camping

Fra 995 kr.

  • 3 nætter i egen vogn, telt el. camper
  • Op til 6 personer i vognen
  • Fri adgang til udvalgte badeland
  • 11. oktober – 20. oktober 2024

8 tips til aktiviteter, når du camperer om efteråret

Her giver vi dig tips om nogle skønne destinationer for efterårsferien!

Bøsøre Strand - Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet. Hold jeres næste ferie et sted, hvor der er tid til at have det sjovt, tid til at slappe af og tid til at være sammen.

hasmark resort

Hasmark Strand - Fyn

Hasmark Strand - Fyn er en rigtig familiefavorit med et actionfyldt badeland. Her venter en drømmeferie, uanset om du er ude efter aktiviteter eller afslapning. Her bor du tæt på sjove udflugter, indkøb og restauranter på Fyn. Velkommen til en fuldpakket ferie!

Bøjden Strand - Fyn

Der er hele tre sider af Bøjden Strand, som grænser op til en fantastisk og børnevenlige badestrand. Ikke nok med at du har mulighed for at hoppe i bølgen blå, så har du også mulighed for at tage en dukkert i vores ligeså fantastiske indendørs- og udendørs badeland.

Skovlund - Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter og Fyns måske flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien. Vores ønske er et skabe en oase, der kan danne de skønneste rammer for din ferie.

Holbæk Fjord - Sjælland

En sand perle ved vandet, åben hele året rundt. Holbæk Fjord byder dig velkommen til et vidunderligt ferieeventyr midt i den danske natur, hvor Sjællands skønhed møder aktivitet.

Ajstrup Strand - Jylland

Beliggende i Østjylland blot 16 km fra Aarhus centrum. Når du camperer ved Ajstrup Strand, giver du dig selv en masse muligheder. Ajstrup Strand er en campingplads for alle.

Kllim resort

Klim Strand – Nordvestkysten

Klim Strand er en rigtig børnevenlig campingplads med flere sjove aktiviteter. Tilbring dagene i badelandet, på legepladsen eller udforsk de smukke omgivelser.

Bogense City - Fyn

Tilbring nogle dejlige forårsdage i Bogense City - Fyn. Gå på opdagelse i Bogenses seværdigheder, smuk natur og sprudlende sjove eventyr på campingpladsen.