Early Bird 2023

Spar 20% på alle opholdstyper!

20% rabat til alle Early Birds - glæder hele året!

Egen vogn, telt, camper, glamping telt eller campinghytte - valget er dit!

Lad os så få skudt den campingsæson i gang!

Nu kan drømmen om enestående campinghygge endelig kan gå i opfyldelse! Netop nu kan du booke min. tre nætter på en af vores skønne destinationer i Danmark, med en opholdstype efter din smag, og få 20% rabat på opholdet! Uanset om du er til traditionel camping i egen vogn, telt eller camper. Om du er til førsteklasses hygge i en lækker campinghytte. Om du er til glamping i et af vores topmoderne glamping telte, eller om du blot ønsker at afprøve livet som campist i en af vores skønne udlejningsvogne. Valget er dit - uanset opholdstypen, giver vi netop nu 20% rabat! Pssst.. Rabatten gælder også i højsæsonen 😎

Prisen er som altid inklusiv:

Find den destination samt den opholdstype der passer dig, mellem vores 9 skønne danske campingpladser. Ligefra Råbjerg Mile i nord til Frigård i syd, og alle andre derimellem. Indtast rabatkoden EARLY23 i sidste step af bookingprocessen, og vi fratrækker automatisk rabatten fra prisen. Bedre bliver det ikke..

Hvis du ikke er sikker på, hvornår du vil afsted, kan du vælge Flex, når du bestiller, så kan du ændre mening indtil 15 dagen før ankomst.

*Rabatkoden EARLY23 kan kun benyttes ved online bookinger, og gælder på både FLEX og BASIS bookinger. Rabatkoden gælder på både camping, Glamping telte og campinghytter. Rabatkoden er gyldig fra 22/02/2023 - 31/03/2023, og er gyldig på ophold mellem 24/3/23 og 31/12/23 inkl. højsæsonen. Rabatkoden gælder kun hvis der bookes min. 3 sammenhængende dage, og gælder på alle danske destinationer. Bemærk venligst at åbningstider for pools og badelande kan varierer efter årstid, samt vind og vejr. First Camp Lakolk Strand tilbyder ikke adgang til pool og/eller badeland. Ligeledes er det heller ikke alle 9 danske destinationer der tilbyder fuldt aktivitets program. Gæster bedes venligst orientere sig herom inden booking. Vi forbeholder os retten til at foretage eventuelle justeringer, samt afvise gæster ved indgangen til pool, badeland og/eller svømmehal under hensyntagen til generel personlig sikkerhed. Det er til enhver tid First Camps ret til at vurderer dette.

Få 20% rabat på alle vores skønne tilbud - f.eks.:

Normalpris fra kr. 3.495,-

Sommerferie med valgfri ankomstdag i perioden fra 3. juli – 13. august 2023.

Tilbuddet gælder ophold i egen vogn, telt eller autocamper på en valgfri plads (dog ikke vores diamantpladser eller komfortpladser med stenbelægning).

Prisen er inklusiv:

 • Op til 6 personer i egen vogn el. telt
 • Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden
 • Miljøgebyr
 • Strømforbrug og el tilslutning
 • Gratis varmt vand og brusebad i servicebygninger
 • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
 • Aktiviteter og underholdning for hele familien
 • Gratis aktivitetsprogram og Yessis Børneklub

Normalpris fra kr. 1.195,-

4-nætters familie påsketilbud i egen campingvogn.

Tilbuddet gælder fra 6. april – 10. april 2023.

Prisen er inklusiv:

 • Op til 6 personer i egen vogn el. telt
 • Fri adgang til pool/badeland
 • Miljøgebyr
 • Strømforbrug og el tilslutning
 • Gratis varmt vand og brusebad i servicebygninger
 • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
 • Aktiviteter og underholdning for hele familien

Normalpris fra kr. 1.495,-

4-nætters Kristi Himmelfartstilbud i egen campingvogn.

Besøg os 4 nætter mellem d. 17. maj – 21. maj 2023.

Prisen er inklusiv:

 • Op til 6 personer i egen vogn el. telt
 • Fri adgang til pool/badeland
 • Miljøgebyr
 • Strømforbrug og el tilslutning
 • Gratis varmt vand og brusebad i servicebygninger
 • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
 • Aktiviteter og underholdning for hele familien

Nogle af vores favoritter – campinghytter og glamping telte til enhver smag

Stor Vikinghytte

Vil I opleve den helt unikke campingstemning, de mange aktiviteter og faciliteter, men har har ikke egen campingvogn, så kan I vælge en af vores store Vikinghytter. Campinghytten tager udgangspunkt i pladsens vikingetema, så glæd dig til en fantastisk hytte med et anderledes design. Vi har 18 store Vikinghytter med plads til 6 personer.

Elverhøj hytte

Elverhøj er en hytte på 34 m2 til den store familie. Der er 6 sovepladser fordelt på de 3 soveværelser samt en sovesofa. Desuden er der bad, toilet, fjernsyn med DR kanaler og en stor terrasse. Vi har 12 Elverhøj-hytter. I hytterne forefindes køkkensektion med køkkengrej, 4 kogeplader, service, ovn, amerikansk køleskab og kaffemaskine. Der er dyner og hovedpuder til det antal personer som er tilmeldt på enheden. På terrassen er der borde og stole.

Thoruphytte

Mobilehomes er vores nye og komfortable overnatningsmulighed, på hele 45 kvm.
Indretningen i model Classic består af 2 værelser, det ene med dobbeltseng og det andet med køjesenge.

Nattergal hytte

Nattergalen er et mobilhome på 34 m2. Der er 6 sengepladser fordelt på 2 soveværelser og 1 opredning på sofa. Derudover er der bad, toilet og fjernsyn med DR kanaler. Stor delvist overdækket terasse.

Luksus Kollundhytte

Hytterne er indrettet til 5 personer (4 alm. senge + 1 opredning i stuen) og er røgfri. Hytterne er på 25 m² med eget toilet og bad, separat soveværelse og hems med kig til stjernerne. Hytterne har en dejlig, rummelig stue, stort køkken.

Luksus Fjordhytte

Super lækker hytter med eget toilet og bad. Dejlig opholdsstue med TV og side plads. Soveværelse med dobbeltseng, hems med to sovepladser og moderne køkken med rigtig ovn, service og opvaskemaskine!

Skagenshytte Plus

Skagenshytte Plus har eget toilet og bad, 2 separate soverum, samt TV med div. kanaler og Chromecast.

Klimhytte

Mobilehomes er vores nye og komfortable overnatningsmulighed, på hele 45 kvm.

Mobile home

Bliver pladsen i en campingvogn for trang? Ønsker I en smule mere komfort, men vil stadig have den ægte campingoplevelse? Så er vores mobile homes lige noget for jer. Vi har 12 store Luksus Mobile Homes med plads til 8 personer.

Æbelø hytte

Dejlige hytter på 25m2 beliggende tæt ved legepladsen. Æbelø hytter er indrettet med bad/toilet, køkken og opholdsstue. Der er også en dejlig terasse hvor I kan sidde og nyde solen.

Bogense hytte

Stor moderne hytte på 25m2 i 3 forskellige varianter. I alle hytterne er der plads til 6 pers. Hytterne indeholder eget bad og toilet, samt en dejlig terrasse hvor solen kan nydes.

Hyggehytte

Hyggeligt for to personer i Hyggehytte.

Lille luksushytte

Vores lille luksushytte er udviklet til par / den lille familie der ikke kræver så meget plads, men samtidig værdsætter høj kvalitet.

Luksus hytte

I den 35 m2 store hytte er integreret en stor overdækket terrasse samt en altan, hvorfra man kan nyde solnedgangen over Båring Vig.

Tvillinghytte

Rummelig Tvillinghytte med terrasse.

Konge hytte

Kongehytten er på 30 m2, med 6 sengepladser fordelt på 2 soveværelser + 1 hems + 1 sovesofa. Desuden er der toilet, bad og fjernsyn med DR kanaler. Vi har 5 kongehytter på pladsen. De ligger på H13, H14, H15, H16 og H17, i første række i forhold til reception, badeland og legeplads. I hytterne forefindes køkkensektion med køkkengrej, 2 kogeplader, service, miniovn, køleskab og kaffemaskine. Der er dyner og hovedpuder til det antal personer, som er tilmeldt på enheden. På terrassen er der bord og stole.