Hvil fødderne og hent ny energi

I vores dejlige bistro kan du tage dine vandresko af og læne dig tilbage. Her er et bredt udbud af god mad og dejlige snacks, både for den lækkersultne og for den rigtig sultne.

 

Vores bistro har fuldstændige rettigheder, og du kan nyde en kold øl eller et godt glas vin, hvis du ønsker. Måske er det nok med en lille forret, inden middagen venter hjemme i hytten? Eller så lader du vandreskoene stå og tager en lækker treretters i bistroen.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Bistroen er lukket for sæsonen og åbner igen i forsommeren 2024. Velkommen tilbage!


Servicebutik

I vår butik finner du det mesta du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du allt från leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de mest nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna samt godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med mumsiga bullar och svalkande glass. Välkommen in!