Luksusvogn

Oplev charmen ved at holde ferie i campingvogn uden selv at eje en. Prøv en af ​​vores luksusudlejningsbiler, som kommer med et fortelt i særlig klasse. På grunden finder du 2 lejligheder, som er beliggende på grund 741 og 743, nær legeplads og toiletbygninger.

 

Byttedage til hytter ved First Camp Klim Strand
Biludlejning: Lørdag

Ankomst og afrejse: På ankomstdagen kan du tjekke ind fra kl. 15.00. På afrejsedagen er udtjekning senest kl. 11.00.

Design af campingvognen:
Campingvognen er designet til max. Sover 7 personer i en 3/4 seng, et nedfældeligt opholdsområde, to køjesenge og en sovesofa.

Derudover er der køkken med køleskab med lille fryser, badekar og toilet, kæmpe Isabella Villa fortelt med spiseplads og lille veranda.

Lagen:
Der er tæpper og puder i vognen. Du skal selv medbringe sengetøj. Du kan også bestille en linnedpakke hos os, som indeholder pude- og dynebetræk, lagner og et lille og stort håndklæde.

Rygning: Bemærk venligst, at rygning er forbudt i alle lejebiler.

Rengøring: Som udgangspunkt rengør du selv campingvognen og forteltet. Hvis du ikke ønsker at gøre rent, kan du købe slutrengøringen.

Hvad er inkluderet: Vores priser inkluderer gratis adgang* til vandland, legeplads, gratis bad og varmt vand i servicebygninger.

 

Pool/vandland

Vores priser inkluderer gratis adgang til pool/vandland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badelandet/poolen, hvis dette skønnes uforsvarligt. Det er First Camps ret at vurdere dette til enhver tid. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.


Information

5+2 Senge
3 Værelser

Faciliteter

Bruser
WC
Tæt på legeplads
TV
Fryser
Kaffemaskine
Kølskab
Komfur
Opvaskemaskine
Ovn
Tekøkken
Rygning forbudt
Vand