Arrangement

Børnefødselsdag

Invitér dine venner til fødselsdagsfest på Klim Strand. Hos os har vi mange aktiviteter! I kan tage en tur i vores indendørs badeland, en tur i vores indendørs legeland, eller benytte en af vores legepladser og hoppepuder.

 

Vi har også en skatebane, så kan I øve tricks på løbehjul eller rulleskøjter.

 

Når I bliver sultne, kan I spise jer dejligt mætte i bl.a. fiskefilet el. nuggets med pomfritter, og slukke tørsten i en lækker slushice.

Vi har nedenfor sammensat et par eksempler, men vi kan skræddersy en løsning til dine ønsker og behov. For yderligere information og booking ring på tlf. +45 82 10 70 10

Selskaber

Hold dit selskab hos First Camp Klim strand – Nordvestjylland. I vores flotte selskabslokaler kan I holde jeres bryllup, konfirmation, jubilæum eller fødselsdag. Selskabslokalerne kan med fordel også bruges til foredrag eller undervisning.

Selskabslokalerne på First Camp Klim strand – Nordvestjylland, kan benyttes af alle. Du behøver altså ikke at være medlem af en forening eller bo på pladsen. Kontakt os i god tid, så vi sammen kan finde en ledig dato, der passer til dine behov. Vi vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker, så jeres fest bliver præcis, som I ønsker den.

Vores selskabslokaler har service, porcelæn, glas og hvad der ellers skal bruges til en fest.

Vi kan tilbyde lige den sammensætning som i ønsker. Ønsker I at stå for det hele selv blot med lokale leje, om I ønsker delvist hjælp, med og uden forplejning. Eller om i ønsker at vi skal tage os af det hele, så I blot skal invitere gæsterne, og læne jer afslappet tilbage.

Kommer jeres gæster langvejsfra og har brug for overnatning, så udlejer vi både hytter og campingvogne.

Når I holder festen hos os, kan I også tilkøbe fri adgang til badelandet til en favorabel pris, og der er selvfølgelig fri adgang for jeres gæster på alle vores legepladser. For yderligere information og bestilling af lokaler – ring på tlf. +45 82 10 70 10.