Luksus udlejningsvogn

Prøv en af vores helt nye luksus udlejningsvogne, hvor der følger et fortelt med i særklasse. På pladsen finder I 2 stk. Adria Aviva 563PT PK. De står på plads 243 og 245 lige ud til det store fællesareal ved boldbanen.

 

Ankomst og afrejse: På ankomstdagen kan I tjekke ind fra kl 15.00.
På afrejse dagen er det tjek ud senest kl 11.00.

 

Indretning af campingvognen: Campingvognen er indrettet til max. 7 personer med sovepladser fordelt på én 3/4 seng, tre køjesenge og én sovesofa. Derudover er der et køkken med køleskab med lille fryseskab, bad og toilet, et kæmpe Isabella Villa fortelt med spiseplads og en lille veranda med udsigt til fodboldbanen.

 

Sengelinned: I vognen er der dyner og puder. I skal selv medbringe sengelinned. I kan også bestille en linnedpakke af os til 125,-, som indeholder pude- og dynebetræk, lagen og et lille og stort håndklæde.

 

Husdyr: Det er tilladt at medbringe husdyr i alle vores udlejningsvogne.

 

Rygning: Bemærk, at der er rygeforbud i alle udlejningsvogne.

 

Rengøring: Som udgangspunkt gør I selv rent i campingvognen og forteltet. Hvis I ikke ønsker at gøre rent, kan I tilkøbe slutrengøring.

 

Pool/Badeland: Vores priser inkluderer fri adgang* til pool/badeland!

 

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.


Information

20kvm Overflade
7 Senge
1 Værelser

Faciliteter

Bruser
WC
Tæt på legeplads
Tæt på servicehuse
TV
Fryser
Kaffemaskine
Kølskab
Komfur
Tekøkken
Husdyr tilladt
Rygning forbudt
Vand