Tylösand Camping - Säkra din plats i sommarparadiset genom First Camp Gå til indhold

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

First Camp Tylösand-Halmstad

 • Halland kendetegnes af sin lange, unikke kystlinje med klitter og hvide strande så langt øjet rækker. First Camp Tylösand-Halmstad ligger et øjebliks gåtur fra en af Sveriges mest berømte sandstrande. Ikke nok med at stranden i Tylösand er perfekt til snegleplukning og flipflop-moments – her er også mange som holder af at vindsurfe og ikke mindst slappe af. Hvis det bliver for varmt i sandet, kan du altid gå op til campingpladsen for at afkøle dig med en læskende drikke og en bid mad i campingpladsens bistro.

  Her bor du i moderne hytter eller på en ståplads i autocamper, campingvogn eller telt. Nær ved stranden og med havbrisen som lufter lige uden for døren.

  På og i nærheden af bestemmelsesstedet er der desuden masser af anledninger til fritidsaktiviteter, udflugter og forlystelsesliv. For den kræsne golfspiller venter to 18-hulsbaner i området og på bestemmelsesstedet kan du blandt andet aktivere dig med en volleyballmatch, eller en runde boule. Om sommeren tilbydes der også et fuldt spækket aktivitetsprogram med træning, børneklub og aftenunderholdning på bestemmelsesstedet.

  Har du lyst til en udflugt er det fuld fart fremad. Måske ønsker du at besøge en af UNESCOs verdensarve, Grimeton radiostation? Und dig selv en shoppingtur i Nordens største varehus og Sveriges mest populære besøgsmål – Gekås Ullared? Eller hvorfor ikke begive dig ud på cykel langs med Kattegatstien, som blev udnævnt til Europas bedste cykelsti i 2018?

  Velkommen til vestkystens sommerparadis!

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Öppettider
  Stugbyn är öppen året om. Campingen har öppet 3 april – 27 september 2020.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  18 juni til 8 august
  Hver dag 08:00 - 22:00
  9 august til 30 august
  Hver dag 09:00 - 19:00
  31 august til 27 september
  Hver dag 09:00 - 19:00
  28 september til 31 december
  Hver dag 08:00 - 17:00
  Hver dag Lukket

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Praktisk info

  Yoga och cirkelträning

  Læs mere

  Barnklubb med Yessi

  Læs mere

  Sommarunderhållning

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading