Ställplats Torekov - 16 platser i vacker miljö - First Camp Sverige Gå til indhold

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

Standplads Torekov

Velkommen til Standplads Torekov!

Disse dejlige pladser ligger ved campingpladsens indkørsel, lige uden for bommene. Her er det perfekt at standse, hvis du bare skal være her kortvarigt. Asfalteret underlag med græs på siderne og der er adgang til el. Pladserne er 15 meter lange og 4 meter brede med plads til ekvipage op til 12 meter. Sørg for at tage en dukkert i havet og udforske den smukke natur omkring Torekov når I er på besøg.

Ind- og udtjekning

Indtjekning sker i receptionen. Er receptionen lukket, når du ankommer? Ring 0771-101200, så får du hjælp af vores Contact Center og kan derefter nemt hente dit campingkort i nøgleboksen, som findes til venstre for receptionsdøren.

Indtjekning: fra kl. 12:00.
Udtjekning: senest kl. 11:00.

Bestilling og pris

Du kan nemt bestille og betale online eller via telefon. Vær venligst opmærksom på, at drop-in udenfor receptionens åbningstider kun er muligt i sommersæsonen.

Pris pr. døgn: Søg pris i onlinebookingen.

Find vej

Flymossavägen 5, 26976 Torekov
Kordinater: 56.43103505518392, 12.642929052392446
Find vej

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter