Vandrestier - First Camp Gå til indhold

Vandrestier

Sundsbergs friluftsområde ligger i bekvem gåafstand fra destinationen, og der er gode vandrestier for dig, som ønsker at opdage området.

Ved at passere tunnelen under E45, har du kun nogle hundrede meter at gå for at være ude i skoven. Her er der adgang til ellysbaner på op til 6 km, og markerede vandrestier i spændende natur. Om vinteren er der også skispor. Året rundt er det muligt at grille ved et af områdets rastepladser. Har du adgang til en cykel, så er der en MTB-bane på 5,7 km.

Skogsbacksstigen er en 4,1 km lang og blåmarkeret sti, som er relativ let at gå på gamle kærreveje og ligger nærmest bebyggelsen. Den kvalitetsmærkede Värmlandssti Sundsbergleden er en 6 km lang og orangemarkeret sti, som giver mere vildmarksfølelse. Den har stejle bakker, og du bevæger dig mellem løvrige kløfter skabt af vandløb og herlige udsigtspladser. Ved husmandsstedet Skogsbacken er der grillplads og om foråret blomstrer det fredede og giftige pebertræ her. Ved Fågeldammen er der også en rasteplads, og her kan du nyde bækkens rislen eller åkandernes blomsterpragt, alt efter årstiden. Hele området er et hav af blå anemoner om foråret. Flora og fuglelivet er rigt, i øvrigt er elg, rådyr ræv og grævling almindeligt forekommende.

Henter kortet...

Henter