First Camp Sundsvall-Höga Kusten - First Camp Gå til indhold

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

First Camp Sundsvall-Höga Kusten

First Camp Sundsvall-Höga Kusten ligger fem kilometer syd for Sundsvall,  som er en smuk campingplads, hvor du kan svømme i havet og have havudsigt fra din bolig. Der er et busstoppested ved siden af ​​campingpladsen, hvilket betyder, at du nemt kan komme til shopping området Birsta City, som har en bred vifte af shoppingmuligheder. First Camp Sundsvall er også et perfekt sted for dem, der kan lide hestevæddeløb takket være dens nærhed til Sveriges fjerde største travbane, Bergsåker.

Der er mange aktiviteter at vælge imellem både på First Camp Sundsvall-Höga Kusten og i lokalområdet. Tag en dukkert i havet, prøv golf på Öjestrands GK eller se på hestevæddeløb. Vores nærhed til Sundsvall tilbyder også et stort udvalg af shopping, restauranter og caféer. Kan du lide et adrenalinkick? Gå ikke glip af Himlabadet!

Boka nu, betala sen.

Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

Info

Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Sundsvall finns här som vanligt.

Öppettider
First Camp Sundsvall-Höga Kusten har öppet året runt.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

18 juni til 8 august
Hver dag 10:00 - 20:00
9 august til 30 august
mandag - lørdag 10:00 - 18:00
søndag 10:00 - 13:00
31 august til 27 september
Hver dag 09:00 - 18:00
Hver dag 09:00 - 19:00
Hver dag 09:00 - 00:00
28 september til 31 december
Hver dag 08:00 - 17:00
Hver dag Lukket

Kiosk
Kiosken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

Kontantfritt
Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

Praktisk info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading