First Camp Sundsvall-Höga Kusten - First Camp Gå til indhold

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

Etagecamping med havsutsikt

First Camp Sundsvall-Höga Kusten

First Camp Sundsvall-Höga Kusten ligger fem kilometer syd for Sundsvall,  som er en smuk campingplads, hvor du kan svømme i havet og have havudsigt fra din bolig. Der er et busstoppested ved siden af ​​campingpladsen, hvilket betyder, at du nemt kan komme til shopping området Birsta City, som har en bred vifte af shoppingmuligheder. First Camp Sundsvall er også et perfekt sted for dem, der kan lide hestevæddeløb takket være dens nærhed til Sveriges fjerde største travbane, Bergsåker.

Der er mange aktiviteter at vælge imellem både på First Camp Sundsvall-Höga Kusten og i lokalområdet. Tag en dukkert i havet, prøv golf på Öjestrands GK eller se på hestevæddeløb. Vores nærhed til Sundsvall tilbyder også et stort udvalg af shopping, restauranter og caféer. Kan du lide et adrenalinkick? Gå ikke glip af Himlabadet!

Info

Åbningstider
First Camp Sundsvall-Höga Kusten er åben året rundt.

Destinationen er bemandet
Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

28 september til 26 marts
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Kiosk
Kiosken er åben 26. marts – 26. september 2021. Sortimentet genopfyldes gradvist i præ-sæsonen.

Kontantfri
Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

Praktisk info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading